Praktické tipy pre vášnivejšie Vianoce

Vianoce nemusia byť len časom kolied, romantiky, citlivých nálad, ale aj blahodárnym obdobím, ktoré praje sexuálnemu osvieženiu.

22.12.2016 07:00
vianoce, stromček Foto:
Erotické darčeky by mali byť pod každým stromčekom.
debata

Počas bežného roka málokedy stíhame aj večerať, nieto sa ešte milovať a preto sú sviatky časom, kedy by sme si mali jeden druhého dopriať do sýtosti. Aj v posteli.

Punčový sex

K Vianociam patrí punč a pri jeho popíjaní sú hneď veselšie myšlienky. Skúste ho variť spoločne a to nielen tak, ako obvykle. Tepláky košeľa a staré tričko, keďže sa aj tak pri varení a pečení zašpiní. Skúste to v spodnej bielizni. A rovno obaja. Takéto vyváranie bude omnoho šarmantnejšie. A verte či nie, tento vianočný zvyk si možno osvojíte aj po zvyšné dni roka. Aspoň príležitostne.

Dlhé milovanie

Je naň priestor a čas. Večer, alebo aj ráno. Neriešite, že niekam musíte letieť, dokonca aj nákupné centrá ostanú zatvorené. Nedá sa prakticky nič iné robiť, ako si zamilovane hľadieť do očí a zažiť milovanie, ktoré bude precítené, vášnivé a pokojne aj namiesto raňajok. Aspoň tak pre svoje telo urobíte hneď dva pozitívne kroky.

Renesancia starých dobrých čias

Vianoce majú zvláštnu atmosféru lásky, ktorá pôsobí na mužov aj ženy. Skúste si počas týchto dní hovoriť milšie slová, pikantnejšie vety. Nech to nie je len o jednom dni, ale celé sviatky môžete byť k sebe vášnivejší.

Erotické darčeky

Mali by byť pod každým stromčekom. Niektoré pobavia, iné inšpirujú, v istých prípadoch dokonca nakopnú partnera aj k zmenám v zaužívanom posteľnom rytme. Mimochodom testovanie erotických darčekov je jeden veľmi vzrušujúci podnet, ktorý môžete vyskúšať priamo na Štedrý deň, keď ostanete sami a bude pred vami len pohoda, pokoj a objavovanie.

Prekvapenie pod jedličkou

Či už máte deti, alebo nie, na Vianoce je potrebné ukrojiť si čas aj na zážitky iba vo dvojici. Aj na hry a tie by mali byť určite pikantné. Kto nosí u vás doma vášnivé darčeky? Pokojne si doprajte hru v prestrojení. Je to korenie mnohých vzťahov, vďaka ktorému pahreba vášne nechladne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vášeň #Vianoce #erotika #darčeky

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....