Čerstvý vzťah si pýta vášeň! Tak sa odviažte

Ste práve v začiatku vzťahu? Tak pozor na vášeň. Jej nedostatok vás totiž môže pripraviť o chlapa.

20.12.2016 13:00
sex, láska, vášeň Foto:
Čo mu ponúkate v posteli?
debata

Mužom sa temperamentné ženy páčia. Priťahujú ich. A čo je zaujímavé, práve v začiatkoch vzťahu očakávajú podporu. Nejde len o vášeň v posteli. Ide o vášeň celkovú, čo sa života týka. Ako si to predstavujú v reálnom živote?

On chce počuť, že ho obdivujete. Zopár nadšených slov na to, čo urobí, vás predsa nezabije. Iste, treba nájsť v prejavoch slovnej vášne únosnú hranicu. Ale nechať jeho úspechy celkom nepovšimnuté by nebolo dobré. Naopak, ak vo vás objaví ženu, ktorá ho dokáže nielen chváliť, ale navyše aj motivovať, bude sa vás držať ako kliešť.

Výrazné body k dobru vám prinesie chválenie partnera pred jeho rodičmi, špecáiálne pred matkou. Čím vášnivejšie opíšete, ako skvelo ho vychovala, aký je pozorný či čokoľvek vás napadne, tým rýchlejšie si vás jeho matka obľúbi. A on? Ak bude na vás počuť ódy z prostredia jeho rodiny, len ťažko vám dá zbohom.

Špeciálnou kategóriou je vášeň v spálni. Čerstvý vzťah je čerstvý aj možnosťami, ktoré spoločné trávenie chvíľ pod perinou ponúka. Zamilovanosť je o objavovaní, pri ktorej majú iskry priam lietať. Plňte si vzájomne intímne želania a dávajte partnerovi najavo, ak sa vám čosi naozaj páči. Žiadna „mŕtva ryba“ v posteli ho neočarí, to je jasné. Sex ponúka extra možnosti, ako prejaviť vášeň a nadšenie ešte o čosi viac ako počas chvíľ spoločne strávených mimo spálne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #vášeň #začiatok

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...