Všímajte si partnera. Reč tela o nevere povie viac ako slová

S neverou sa nepriznáva tak ľahko ako s túžbou po dobrom jedle. Ak nechcete byť za klamanú, je vhodné všímať si viac to, čo vám partner hovorí do očí.

15.12.2016 15:00
rozchod, láska, hádka Foto:
Sukničkári dokážu s ľadovým pokojom pozerať do očí a nehovoriť pravdu.
debata

Máloktorý podvodník vie ovplyvňovať svoju mimiku, správanie a pohyby, aby sa tváril ako dokonale verný chlap.

Klamstvo očí

Bežne sa tvrdí, že ľudia pri klamstve pozerajú do strán a neznesú priamy očný kontakt. Sú však sukničkári, ktorí dokážu s ľadovým pokojom pozerať do očí a nehovoriť pravdu. A práve to ich prezradí. Sústredený pohľad a okamžitá odpoveď znamená jediné. Hrajú na vás divadielko a niečo kryjú.

Odmietavé postoje

Používanie viac uzatvorených gest. Partner je k vám menej láskavý. Už vás len tak nepohladí, nepoláska, neobjíme. Omnoho viac sa snaží akoby od vás držať na dištanc. Nie výrazne. Ale tam kde bol kedysi dotyk, je u neverníka len prejdenie okolo.

Vrásky a stres

Aj keď je mu s milenkou ako v siedmom nebi, vrátiť sa domov k stabilnej partnerke a kryť klamstvo, predstavuje stres. Muž je viac úsečný, jeho pohyby sú neisté a vidíte na ňom akoby bol stále v strehu. To aj je. Aby ste si náhodou nevšimli aj maličkosť, ktorá by ho odhalila. Prakticky viac ako na vás myslí na to, či zahladil všetky stopy nevery, čo sa odrazí aj v tvári. Prestáva žiariť a je viac strhaný.

Zmeny v sexe

Gestá partnera pri sexe už nie sú láskavé. Neha akoby ostala za dverami a z milovania sa stáva plnenie partnerských povinností. Nie je ľahké zmenu opísať, ale každá žena vycíti, že partner s ktorým sa miluje, už akoby nebol jej. Často si to nechce pripustiť, pretože sa samozrejme k ničomu neprizná, iba zatĺka.

Previnilé maskovanie

Niekedy je reč tela presne opačná. Muž robí gestá akoby sa chystal na nové obdobie párenia. Zrazu s vami chce chodiť na výlety, večere, neváha minúť peniaze aj na dar. Jeho úsmev je však tak trochu ako na fotografii. Bez adekvátnej úprimnosti a žiary očí. To je len pestrofarebné šuchorenie peria, aby v skutočnosti zakryl fakt, že vám zahýba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #rozvod #nevera #klamstvo

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...