Po sexe kopačky? Kvôli tomuto opúšťajú ženy po prvom milovaní!

Nie je to výnimka. Dlhé týždne chodenia, zvádzania, iskriaca chémia a zrazu máte pocit, že ste jeden pre druhého stvorení. Konečne sa vrhnete do postele a ráno príde ľadová sprcha. Ten, ktorému ste sa oddali, už o vás nemá záujem. Čo spôsobuje tento fenomén?

12.12.2016 13:00
sex, vzťah, intimity, bozky Foto:
Sex je veľmi intímny, je to čistá komunikácia hormónov, feromónov a telesných kvalít. Niekedy sa jednoducho stane, že to nezafunguje.
debata (3)

Nie ste jediná

Stalo sa to mnohým. Láska horela ako blčiaca vatra a zrazu stačila jedna noc a všetko akoby pohaslo. Pritom nemusí byť vôbec chyba vo vás. Niekedy je sex práve tým momentom, ktorý muži považujú za zlomový v ich rozhodnutí, či s vami ostať, alebo nie.

Hral to na dve strany

Muži majú niekedy, ako sa ľudovo povie, rozrobených viac vzťahov naraz. A testujú si ženu podľa vlastných preferencií. Rozumiete si, máte spoločné záujmy a je vám príjemne, no to nevylučuje, že rovnako dobre mu môže byť aj pri inej. Potrebuje sa však rozhodnúť a definitívnu odpoveď mu dá súzvuk tiel. Ak očakávania neboli ako realita, alebo iná vyhovuje jeho túžbam viac, už sa neozve. Bez ohľadu na to, že ste sa mu odovzdali dušou aj telom.

Žiadny oheň

Sex je veľmi intímny, je to čistá komunikácia hormónov, feromónov a telesných kvalít. Niekedy sa jednoducho stane, že to nezafunguje. V tom prípade sa rozlúčia muži, ktorí ešte neboli dostatočne vyzretí a nemali chuť na niečo viac ako dokonalý sex. Nechcú sa zdokonaľovať, formovať, byť stále lepší. Ak im nesadnete na prvý raz, nemajú náladu sa naďalej ozývať.

Vnímajú vás ako „ľahkú“

Stať sa to môže, ak dáte nohy od seba príliš skoro. Takmer sama, dokonca ak ho ešte aj zvediete, je to jasné. Partner k vám nezíska náležitú úctu. Na druhej strane sú muži stavaní inak ako ženy a to znamená, že ak sa niečo núka, nebudú sa brániť. Odmietať ponuku sa nepatrí, ale čo sa týka opakovaní, na tie už sú skúpejší. Aj to je dôvod, prečo málokedy vyjde vzťah, ktorý sa začína vášnivým sexom.

Dosiahol čo chcel

Vidieť do mužskej duše a vnímať skutočné pohnútky záujmu o ženu je prakticky nemožné. Niekedy je cieľ muža dostať ženu do postele a ak sa mu to podarí, prestáva byť pre neho objektom záujmu. Je to ako na poľovačke. Sliedenie po lese je atraktívne iba dovtedy, kým poľovník dobre trafí. Potom už ide svoj lovecký pud hasiť kdesi inde. A tak mnohí muži vnímajú aj ženy, ktoré im skončia medzi nohami.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nezáujem #zvádzanie #prvý sex

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...