Čo jesť, aby vám chutil sex?

Potrava je životným palivom. Poháňa nielen myslenie a životaschopnosť, ale aj samotnú sexuálnu túžbu.

07.12.2016 11:00
mušle na bielo Foto:
Túžbu po sexe stimulujú plody a rastliny, ktoré pripomínajú pohlavné orgány.
debata (1)

Pretože aj tá je len, ako aj všetko ostatné, výsledkom chemických procesov v našom tele. Dodať správne prísady znamená, mať dobré, v tomto prípade vášnivé výsledky.

Jahody

Podľa výskumov sú muži v červenom pre ženy príťažlivejší. A jahody sú tiež červené. Nie je to náhoda. Jahody majú tvar srdca, sú symbolom romantiky, pekného večera a často sú používané aj ako rekvizita k nociam plným vášne. Oprávnene! Dajte si jahody po obede a do večera to bude túžbou vo vás priam kypieť. Obsahujú kyselinu listovú, ktorá je silným prírodným afrodiziakom. Ak sa správne navnadíte, nie je problém ich použiť aj pri sexe. Napríklad mrazené sú skvelé na stimuláciu tela a pomalé roztápanie. Budete sa roztápať aj vy.

Rukola

O zázračnom vplyve na ženskú sexualitu sa v súvislosti s touto bylinou doposiaľ nehovorilo. Štúdie však zachytili, že doslova očisťujú libido. Zmes látok a ich kombinácia, plus antioxidačné vlastnosti, vedia veľmi účinne pohlcovať škodlivé látky z prostredia nachytané v našom tele. Zároveň eliminuj dôsledky stresu. Vďaka tomu sa stáva rukolový šalát asi najlepšou alternatívou, ak chcete naštartovať nielen metabolizmus, ale aj túžbu.

Morské plody

Stačí sa údajne držať pravidla, že túžbu po sexe stimulujú plody a rastliny, ktoré pripomínajú pohlavné orgány. Mušle a ustrice priam kopírujú výzor ženskej vagíny a sú plné zinku a ďalších látok, ktoré zapália vo vás divoký sexuálny ošiaľ.

Jablko

Jedno jablko denne je recept na zdravie, dobré trávenie aj spoľahlivý prísun vitamínov. Okrem toho aj najlepší spôsob, ako prírodne stimulovať ženské libido. Ak zápasíte s nechuťou na sexuálne radovánky, dajte si tento zázračný plod. Mnoho žien po jablkách cíti nával sexuálnej túžby. Prečo? Vedci sa domnievajú, že tajomstvo je v látke floridzín, ktorá je v jablkách obsiahnutá. V organizme imituje hormón estradiol, ktorý ma veľmi pozitívny vplyv na sexuálne túžby žien.

Mandle

Sú dlhoročným spoľahlivým partnerom žien pri podpore plodnosti. S tým samozrejme súvisí aj fakt, že čím viac šancí, tým vyššia pravdepodobnosť otehotnieť. Mandle preto aktivujú aj chuť na milovanie. Hlavne prostredníctvom zinku, ktorý je chýrny vyvolávač vášne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #libido #vášeň #afrodiziakum #sexuálna túžba

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...