Takto ovplyvňuje čas narodenia našu osobnosť!

Nielen dátum narodenia, ale aj samotný čas je dôležitým údajom. Viete, o koľkej ste sa narodili? Ak áno, skontrolujte, koľko má s vami popis spoločného!

13.12.2016 09:00
hodiny, polnoc, obed, čas Foto:
Viete, koľko bolo hodín, keď ste prišli na svet?
debata

Medzi polnocou a 2. hodinou

Pre vás je dôležitá rodina, stabilita a pocit istoty. Ak ich nemáte, ste „vyvedení z miery“. Robí vám dobré dodávať druhým odvahu, posmeľovať ich v ich najtajnejších plánoch, pretože ste prajní. Ale sami sa radi pohybujete po vyšliapaných cestičkách.

Medzi 2 a 4 hodinou

Ste veľmi zvedaví. Našťastie, máte bohatú fantáziu, veľa čítate a najradšej zo všetkého poznávate cudzie kraje, veľa cestujete. Viete, že to je najlepšia investícia. Komunikácia s ľuďmi vám nerobí žiaden problém, naopak, vyhľadávate ju, v spoločnosti ste logicky obľúbení.

Medzi 4 a 6 hodinou

Často myslíte na budúcnosť, pričom zanedbávate prítomnosť. Škoda! Šetríte si „na horšie časy“, veríte, že iste prídu, pretože „dobre už bolo“. Aspoň v láske ste veľkí optimisti a počas života ani poriadne neokúsite, aké je to byť single.

Medzi 6 a 8 hodinou

Tolerujete názory druhých, nemáte problém s autoritami, v práci ste vynikajúcim podriadeným, ale občas sa radi chopíte kormidla aj vy. Ani v tejto pozícii nezlyháte, vďaka rešpektu, ktorý vám bol daný do vienka.

Medzi 8 a 10 hodinou

Ste veľmi citliví a veľmi radi trávite čas osamote, aby ste prišli k vnútornému pokoju, ktorý potrebujete ako soľ. Pomáhať druhým je pre vás zmyslom života.

Medzi 10 a 12 hodinou

Ste extroverti a milujete tímovú prácu. Nikto nevie lepšie, ako vy, ako sa dopracovať k úspechu a pomaly (no isto) sa prepracúvať k stále vyšším cieľom. Druhým by ste mohli byť za príklad. Váš úspech je vždy na dosah a vy to dobre viete.

Medzi 12 a 14 hodinou

Ste ctižiadostiví. Každú novú situáciu, najmä negatívnu, vnímate ako výzvu. Pozor, aby ste neskĺzli do workoholizmu, nemáte od neho ďaleko.

Medzi 14 a 16 hodinou

Neznášate rutinu, neustále zmeny sú vašimi najlepšími priateľmi. Keď sa niečo deje, či už v práci alebo v súkromí, cítite sa ako ryba vo vode. Potrebujete veci riešiť a organizovať.

Medzi 16 a 18 hodinou

Ste pozitívni a máte veľa energie. Čím ťažšia úloha, tým viac sa pre vás hodí. K výsledku sa dopracujete, aj keby ste nemali spávať, pretože ste veľmi vytrvalí.

Medzi 18 a 20 hodinou

Rozumiete druhým, dokážete čítať aj medzi riadkami, máte „nos na druhých“, a preto vás nikdy nikto neoklame. Vďaka tejto vlastnosti sa viete elegantne vyhnúť konfliktom. Ste naozaj dobrí psychológovia.

Medzi 20 a 22 hodinou

Radšej ste v úzadí – byť druhým na očiach (byť populárny), nie je pre vás to pravé orechové – naopak, vedľajšie roly sú pre vás ako stvorené.

Medzi 22 a polnocou

Viete veľmi dobre, čo chcete od života. Aby ste to dosiahli, spravíte aj nemožné a častokrát preto siahnete aj na dno svojich síl. Úspech a uznanie sú pre vás motiváciou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #zmysel života #rutina #výzva #vnútorný pokoj #čas narodenia

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...