Čo muži neznášajú na (svojich) ženách? Pozor dámy, toto je sila!

Zväčša si s kamarátkami sadnete a rozoberáte to, aké zlozvyky vám prekážajú na mužských partneroch. Ale ani páni nie sú výnimkou. A v niektorých veciach majú na ženy poriadnu "pifku".

06.12.2016 07:00
bolesť hlavy - sex - partneri - konflikt Foto:
Niektoré veci muži na ženách naozaj neznášajú.
debata (4)

Server Reddit zhromaždil v rámci prieskumu medzi mužskými užívateľmi najbizarnejšie či najotravnejšie ženské vlastnosti, ktoré mužom pijú krv. Samozrejme, nechýbali ani rituály či bežné správanie, ktoré však môže toho či onoho partnera poriadne vytáčať. Čo sa teda v ankete objavilo napríklad?

Medzi najčastejšie kritizovanými aktivitami žien sa u mužov objavili zlé kúpeľňové a hygienické návyky, ale tiež konzumácia jedla v chladničke. „Moja priateľka vypije všetok džús a potom sa tvári, že to nespravila. Vtedy si hovorím, panebože, veď sme tu len ja a ona. Neznášam to,“ napísal jeden z užívateľov.

Ďalší sa posťažoval na to, že ho irituje, ako partnerka nikdy nerozprestrie sprchový záves, keď vyjde zo sprchy. „Nerozumiem tomu. Dobre vie, že ten plast potom zapácha. Je to strašný zlozvyk,“ uviedol užívateľ.

V zozname iritujúcich vecí sa objavilo tiež spievanie na ulici, alebo napríklad mňaukanie na partnera. „Ona to robí ako rozkošnú vec. Obráti sa ku mne a zamňauká. Panebože, to ma tak vytáča,“ napísal užívateľ Magic_addict.

V zozname ďalej nechýbalo rozprávanie nudných príbehov či nekonečné opisy bez pointy, ku ktorým má vraj sklony veľké množstvo žien. Muži im tiež vyčítali nedostatok humoru, respektíve to, že sa nebavia na humore, ktorý sa páči im.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #muž #žena #sprcha #spievanie #vlastnosť #neznášať

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...