Nedarí sa vám nájsť toho pravého?

Ak si nahovoríte, že máte v láske zviazané ruky, tak vás nič krásne nestretne. Tu sú možné dôvody, pre ktoré sa vám nedarí nájsť muža pre život.

02.12.2016 11:00
stretnutie, rande, jednorazovka Foto:
Vyrazte medzi ľudí a dajte mužom šancu.
debata

Sedíte doma a čakáte

Už ste unavená z toľkého hľadania. Máte pocit, že ste vyskúšali všetko a už vás nemôže nič prekvapiť. Odmietate pozvania na stretnutia, vyhýbate sa cudzím ľuďom aj cudzím miestam, ste „odrezaná“ od možností. Ok, nemusíte byť stále pripravená „vyštarovať“ po každom mužovi vo vašom okolí, ale celkom rezignovať? Nie, to sa nevyplatí!

Chcete lásku na prvý pohľad

Občas sa to stane a nielen v hollywoodskych filmoch. Ale nastaviť sa na „všetko alebo nič“ nie je správne. Niektorí muži potrebujú druhú aj tretiu šancu, aby sa prejavili. A láska sa môže zrodiť až na štvrtom či piatom rande, nie je to nič výnimočné. Ak to odmietate, potom iba čakáte a čakáte. Čas beží…

Ste negatívna

A nielen v láske. Vo všetkom, čo sa okolo vás deje, hľadáte len to zlé. Možno ste prežili zlý rozchod, možno neznášate svoju prácu. Ale takéto nastavenie vám lásku života pred dvere neprinesie. A keby aj, svojím vyžarovaním ju odplašíte raz -dva. Nastavte sa pozitívnejšie, upracte si v živote a potom sa na lásku pozrite cez ružové okuliare.

Ach, ten vek

Samú seba hádžete do „starého železa“. Kto povedal, že veľkú lásku môžete zažiť len do tridsiatky? A kto povedal, že musíte nájsť partnera vo svojom veku, aby ste boli šťastná? Ak tomu dáte šancu, možno vás osloví muž o čosi mladší. Či naopak… Nevnímajte vek ako najväčšiu prekážku, ktorá vám bráni otvoriť dvere láske. Ak to pochopíte, dokážete vnímať aj iné možnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #partner #opatrnosť #obavy

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...