Ohnivý muž v znamení strelca: Je rád stredobodom pozornosti

Kľúčové slová jedincov, ktorí sa narodili v tomto zimnom období, sú férovosť, spravodlivosť a nezávislosť.

30.11.2016 15:00
debata
Muž v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
muž strelec, znamenie strelec Muž v znamení strelca.

Má vzor a uznáva autority

Celý život má vzor, niekoho, koho si váži, koho uznáva, koho uctieva a ak by to bolo možné, nasledoval by ho. Na rozdiel od svojho ohnivého brata barana, on uznáva autority a veľmi zdravo sa im podriaďuje. Nie je to však jednoduché! Musí toho človeka uznávať. Toto však baran nemá, on sa vzoprie každému, kto mu chce rozkazovať.

Žije v prítomnosti

Astrológovia naznačujú, že v znamení strelca sa nerodia ľudia, žijúci v minulosti. Kým muži či ženy v ostatných znameniach teóriu „žiť v prítomnosti“ dobre poznajú, strelcovi je prirodzená, inak to nevie. Každopádne, viac ako minulosť, ktorú už nezmení, ale uznáva (poučil sa), ho zaujíma budúcnosť. Pripravuje sa na to, aby bola ružová.

Vie vybuchnúť, no nepomstí sa

Aký je muž-strelec vo vzťahu? Keďže znamenie strelec patrí k ohnivým, aj on vie, podobne ako lev či baran, vybuchnúť. Nemá problém spraviť okolo toho hluk a rozruch, ako sa patrí, avšak na rozdiel od uštipačného škorpióna, dôvod si nebude dlho pamätať a predovšetkým sa z princípu nepomstí. Na rozdiel od muža v znamení ryby, v hádkach nie je vytrvalý.

V pozícii šéfa nezlyhá

Rád je obdivovaný, podobne, ako muž v znamení leva. Rád býva stredobodom pozornosti, miluje, keď ho dav počúva. Ako tímový hráč neobstojí, radšej bojuje sám za seba a preto sa uplatní v profesiách, v ktorých ho počúvajú, dostane sa mu uznania a môže prejaviť svoj zmysel pre spravodlivosť. Farár, učiteľ, tréner, kritik… V pozícii šéfa nezlyháva.

Prenasleduje ho strach

Najviac má toho spoločného s levom. Podobne ako on, aj strelec je veľmi sebavedomý, má smelé plány. Tu sa nachádza medzi levom a baranom. Kým baran je málo vytrvalý a cieľov má požehnane (neustále nové), chýba mu vytrvalosť a čo nejde, to ho omrzí, lev ide so vztýčenou hlavou vpred, prekážky ho vzrušujú. Strelec toho veľa dosiahne, ale prenasleduje ho strach, že zlyhá.

Je to čudák!

Vzťah k peniazom je niečo, čo robí tohto tvora čudným. Vie ich zarobiť, ale nevie ich dobre investovať, resp. nezmyselne ich, vetroplach, míňa. Uňho sa neustále kotúľajú, sem a tam, a rovnako ako baran, nevie šetriť. Je názoru, že peniaze vždy boli a budú!, čo môže robiť vrásky na čele ženám. Aj to býva dôvodom, prečo ho opúšťajú. Hoci obdivuhodný je viac ako dosť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #spravodlivosť #obdiv #autorita #znamenie strelec #prítomnosť

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....