Ženy a sex: Fakty, o ktorých ste možno ani netušili

Zvykne sa hovoriť, že najmä muži sú sexuálne stvorenia. Ale ženský svet rozhodne sexualitu neobchádza. Vášeň, dotyky, milovanie, orgazmus - to všetko v súvislosti so ženami rozoberal nedávno magazín Shape.

24.11.2016 17:00
Jazdecká poloha v posteli - 5-krát inak! Foto:
Ako vnímajú ženy sex? Niektoré fakty vás možno prekvapia.
debata

Podľa jeho zistení, ktoré sa odvolávajú na niekoľko vedeckých výskumov, je svet ženskej sexuality veľmi pestrý a občas celkom prekvapivý. Našli sa tam aj nasledujúce fakty.

Strata panenstva

Dnes sa ženy rozhodujú pre akt prvého milovania omnoho skôr ako to bolo kedysi. Viac ako dve tretiny žien už má za sebou prvý sexuálny zážitok pred ukončením strednej školy. Zaujímavosťou je, že pred dovŕšením veku 15 rokov to bolo 26 percent opýtaných žien, čo tiež nie je nízke číslo.

Myšlienky na sex

Muži vraj naň myslia neustále, u žien platí, že sú striedmejšie. Priemerne si žena spomenie na akt sexu desaťkrát za deň, čo je podľa výskumníkov zhruba rovnako ako myslí na jedlo, či spánok.

Definícia sexu

Niektorí z nás zvyknú tvrdiť, že skutočným sexom je až preniknutie penisu do vagíny. V prieskumoch Kinseyho inštitútu však vyšlo, že zhruba 45 percent opýtaných žien považuje za sex už manuálnu stimuláciu a vyše 70 percent nazýva sexom orálne uspokojenie.

Masturbácia

Tabu pre ženy starších generácií? Možno, ale skôr ide o to, že na sebauspokojovanie ženy najčastejšie myslia v produktívnom a najplodnejšom období. Prieskumy ukázali, že masturbovaniu sa venovalo najviac žien vo veku od 25 do 29 rokov – bolo to vyše 50 percent. Pred týmto vekovým rozmedzím a po ňom sú počty žien, ktoré si doprajú rozkoš samy, nižšie.

Poloha

Z misionára sa zvyknú robiť žarty, ale faktom je, že patrí medzi najobľúbenejšie polohy – nielen medzi ženami, ale aj mužmi. U nežného pohlavia považuje túto sexuálnu pozíciu za najlepšiu bezmála polovica opýtaných.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #žena #dotyk #orgazmus #poloha #fakt

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....