Keď sa v láske nedokážete držať pravidiel

Aj vy to poznáte. Tisíc poučiek, čo by ste mali a čo nie v práve sa rodiacom vzťahu. Nevolať, byť vzácna, nevnucovať sa, nevravieť, že ho milujete...

26.11.2016 17:00
rande Foto:
On je úžasný!
debata

Iste, aj vy tie pravidlá ovládate. Ale čo, keď to cítite celkom inak? Potom na niektoré počky kľudne zabudnite. A spoľahnite sa na svoje pocity.

Držať si odstup?

Jasné, že mu po treťom rande nenavrhnete, aby sa k vám nasťahoval. Ale prečo musíte otáľat s tým, aby ste si ho pozvali domov? Tak veĺmi po ňom túžite! Nečakajte! Počúvnite srdce a keď vám napovie, že „áno“, tak sa oddajte vášni. Priskoro? No a čo! Aj tak to bude stáť za to. A keď nie, je to pre vás poučenie.

Musíte si získať jeho priateľov

Ok, ale čo, ak nie ste jednodcucho typ, ktorý sa okamžite s každým spriatelí? Potom ste odsúdená na večnú samotu? Určite nie! A nijako sa nenúťte, len aby si vás obľúbil človek, ktorého ste v živote nevideli. Niektoré vzťahy fungujú aj bez účasti ďalších ľudí. A všetko príde postupne, len to môže trvať mesiace či roky. Vybudovať si vzťah k novým ľuďom, ktorí sú v okolí vášho partnera, nie je otázka života a smrti. A nemala by vás stresovať. Ak sa necítite na podobné stretnutia, nechajte to tak. A užívajte si prítomnosť partnera, všetko ostatné sa udeje celkom prirodzene.

Neprejavovať veľké nadšenie

Ale prečo? Vy ho naozaj zbožňujete! „Sadli“ ste si úplne vo všetkom, stále sa smejete, máte sa o čom baviť a spoločne prežívate výnimočné chvíle. Prečo by ste mali mlčať a tváriť sa, že „no, nič moc“. Ak sa cítite úžasne a môže za to on, len mu to povedzte. Prejavte obdiv aj nadšenie, veď ste možno konečne stretli muža vášho života. A uvidíte, čo vaše nadšenie urobí s ním!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #omyl #partner #Vyznanie #nadšenie

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...