Základom orgazmu je dobrá predohra. Čo všetko musí obsahovať?

Nemôže byť dlhá, ani príliš presladená. Vyžaduje si správny akcent, dokonalý priebeh a pár prvkov, ktoré zaručia, že nebudete musieť vrcholné okamihy sexu iba predstierať.

12.11.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nový prvok predohry musí byť neočakávaným a nepredvídateľným.
debata (10)

Drajv

Pomaly sa rozbiehať môžete v autoškole. No nič, čo má zanechať nezabudnuteľné chvíle, neprichádza postupne, ale vo vlnách prudkej vášne. Neskúšajte iba dobiedzať, poriadne sa oprite do dotykov, objatí, niekedy aj pevnejších zobratí. Trochu drsnejší a chtivejší prístup už od predohry do tela pridá dostatok adrenalínu, aby to pre vás začalo byť zaujímavé hneď od začiatku. Práve vďaka tomu sa rýchlejšie odpútate od okolitého sveta, mozog vypne od starostí, v krvi prúdia pozitívne hormóny a vy dosiahnete pri následnom milovaní omnoho lepšie orgazmy.

Inovatívne prvky

Ako opakovať milovanie niekoľko desiatok, možno stoviek ráz a zakaždým to robiť inak? Ale to predsa nie je potrebné. Dôležité je niečo iné, ako snaha robiť veci za každú cenu inak. Kľúčom je vytvoriť záujem. Ten sa vždy viaže na niečo, čo partnera navnadí. Nový dotyk, pohľad, miesto, bozk na neočakávané miesto na tele. Rovnako povzbuďte aj partnera, aby do predohry zaplietol to, čo máte rada a zároveň ukázal, že vie byť stále tvorivý milenec. V časoch zamilovanosti ste síce robili rovnaké pohyby, alebo mali ste pocit, akoby to bolo zakaždým iné, nové a divoké. Preto stačí, aby ste považovali prístup za zaujímavý a nie nudný. Musí byť neočakávaným a nepredvídateľným, nie dopredu známym ako reklamný blok v televízii.

Lásku

Muži majú v sexe niekoľko výhod nad ženami. Jednou z nich je schopnosť dosiahnuť orgazmus nezávisle na citovej väzbe. Ženy práve tu narážajú na odpor. Až 80% ich nedokáže dosiahnuť orgazmus s partnerom, ktorého nemilujú, alebo im to nedáva dostatočne najavo. To znamená, že partnera síce môžete ľúbiť, aj on vás, no ak to necítiť z predohry, v sexe si už viac rozkoše neužijete. Orgazmus si zapredstierate, hoci láska bude pravá. Preto je potreba do predohry zaangažovať nežnú náklonnosť, okrem hry tela a dotykov aj hru očí, aby ste na seba pozerali stále ako čerstvo zamilovaní. Niekedy stačia horúce pohľady a budete hneď cítiť, že sa roztápate na počkanie.

Hra s bradavkami

Muži niekedy nevedia, ako sa správne dotýkať partnerky a preto im pokojne povedzte, čo je pre vaše uspokojenie dôležité. Hry s bradavkami označuje ako dokonalú cestu k orgazmu drvivá väčšina žien. Niektoré sú schopné dosiahnuť vyvrcholenie výlučne pomocou ich stimulácie, ale takmer žiadna sa neuspokojí, ak dotyk s nimi už pri predohre chýba. Vysvetlite to vášmu drahému!

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #predohra

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...