Päť návodov na vylepšenie sexu v dlhodobom vzťahu!

Zozačiatku nikto nerieši budúcnosť posteľného života. Stačí vám výťah, internátna izba, stolička aj závetrie v parku.

11.11.2016 17:00
nahá žena, nahota Foto:
Nahota prirodzene zvyšuje libido a stimuluje chuť na sex.
debata

V spolunažívaní však víťazí pohodlie nad kreativitou až do tej miery, že aj vášeň prechádza do rutiny. Ak sa nechcete v posteli nudiť, ale si náležite užívať zas a znova, stavte na osvedčené rady tých, čo vnímajú sex ako dobrodružstvo aj po rokoch.

Akékoľvek prekvapenie je lepšie ako žiadne

Hovoríme o oblasti erotiky. Skúste sa obliecť len do negližé. Ukážte partnerovi pod kabátom kdesi vonku sexi korzet, upravte si pohlavie. Kúpte pančuchy, vyskúšajte sa mu na posteľ položiť obložená jedlom a spoločne nasýtite chuťové bunky aj vášeň. Nemusíte vymýšľať nič veľkolepé. Aj malá zmena pomôže naštartovať túžbu, záujem a hlavne pocit, že ešte stále partnera máte chuť zvádzať.

Flirtovanie

Má veľkú moc. Potrebujú ho ako muži, tak aj ženy. Ak necítia zo strany partnera dostatok záujmu, veľmi rýchlo začínajú flirtovať s niekým iným. Aj po rokoch je vhodné oceniť prednosti polovičky. Napríklad to, že sa snaží vyzerať dobre, ako sa obliekol, je k vám galantný. Vyhradíte si priestor na seba. Na spoločnú večeru, na rozhovor v reštaurácii a otvorene sa zvádzajte navzájom. Bude to hravé, iskrivé, príjemné a najlepšie je, že hneď po nabudení, na rozdiel od prvých fáz randenia, môžete skočiť rovno do postele.

Pozícia mesiaca

Ak to nejde spontánne, je potrebné plánovanie. Aj to vie obohatiť posteľné potešenie. Naplánujte si jednoducho každý mesiac novú milostnú polohu. Už len samotné jej hľadanie, rozhovor o nej a skúmanie prináša medzi partnerov očakávanie a túžbu a to nehovoríme, ako bude príjemné prikročiť k realizácii. Nie je nutné, aby sa novinka stala favoritkou. Ide o chuť skúšať iné veci a tým sa obohacovať navzájom.

Pozrite si film pre dospelých

Pornografia nie je len pre osamelých tínedžerov. Tento žáner môže rozšíriť obzory a navnadiť aj skúsených milencov. Nebojte sa pozrieť si jemnejšie druhy porna. Pre mužov aj pre ženy je takýto stimul niečím novým. Zapáli vo vás túžbu a ktovie, možno získate chuť byť jeden pre druhého filmovým hrdinom.

Buďte viac nahí

Máte pocit, že sa už poznáte. Áno poznáte, ale nahé telo je pre polovičku vždy zaujímavejšie ako oblečené. Nahota prirodzene zvyšuje libido a stimuluje chuť na sex. Nájdite viac možností, ako byť spolu nahí. Nejde o vystavovanie sa, ale spoločnú zábavu bez šiat. Skúste sa viac masírovať, škrabkať si chrbát, kúpať sa vo vani, alebo sprchovať. Vyhľadávajte momenty, kde nepotrebujete šaty. Budete milostne omnoho viac šťastní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vášeň #milovanie po štyridsiatke #erotika #flirtovanie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...