Dobrý chlap, no zlý milenec! Čo sa s ním dá spraviť?

Má milión dobrých vlastností, pre ktoré ste si s ním začali. V posteli je však čistý tragéd.

06.11.2016 14:00
láska, vzťah, problém Foto:
Ukážte mu sex podľa vašich predstáv a nečakajte, že sa zlepší sám od seba.
debata

Sexuálny život je pre partnerské šťastie tak dôležitý, že mnoho žien dokáže chlapa vypoklonkovať aj s batôžkom jeho pozitív z domu. Na to je však času dosť. Niekedy je vhodné skúsiť najprv priviesť ho k „rozumu“!

Naučte ho, čo sa patrí

Nevedel ani to, že sa majú ženám otvárať dvere, ale do reštaurácie vstupuje prvý. Nevedel tiež používať príbor ani cudzie jazyky. Všetko sa musel naučiť. Čo z toho vyplýva? Chlap je tvor učenlivý a nie vzdelaný od prírody. Ako sa učil všeobecný rozhľad, základy spoločenského správania aj slušnosti, tak sa dokáže naučiť aj posteľnej zdatnosti. No tu je to pole neorané. Podľa príručiek sa učí ťažko, mamy synov nezasväcujú, otcovia nechajú všetko na prírodu a porno je asi to najhoršie z najhoršieho. Preto si chlapa vezmite do parády a krok po kroku mu ukážte, čo máte rada. Uvidíte, ako sa muž dokáže prispôsobiť. Ak ho chvíľu povediete za ruku.

Využite jeho veľkosť naplno

Netreba si zastierať fakt, že veľkosť pohlavného orgánu hrá istú úlohu pri uspokojení ženy. Malý penis však môže byť rovnakým negatívom ako príliš veľký. Muži si pritom myslia, že majú dokonalý nástroj, aby stačil na vniknutie a žena musí byť na vrchole blaha. Sama viete, aká je pravda. Preto je na vás, aby ste mu navrhli polohy, v ktorých najlepšie uplatní svoje rozmery. Verte, že sa nechá nahovoriť a vám bude omnoho lepšie, ako keď bude výber spontánny a v mužskej réžii.

Pochváľte ho

Mnoho žien spraví chybu, že na partnera vysypú okamžite všetky jeho sexuálne nedostatky. To ho zlomí a najčastejšie na sex rezignuje, či dokonca chce svoje postavenie dobrého milenca dokazovať u inej. Ak z neho plánujete niečo vykresať, začnite pochvalou. Určite nájdete niečo, čo sa dá vyzdvihnúť. Následne plynule pokračujte do odporúčania, alebo ešte lepšie do želania a experimentu, čo by mohol s vami skúsiť. Muži neznášajú, ak im poviete, že niečo robia zle a majú to robiť inak. Milujú však v posteli babu, čo rada skúša nové veci. V princípe mu poviete rovnakú vec, ale úplne inak. Tak, aby sa zo zmeny tešil a nie, aby ju realizoval inde.

Nájdite spoločnú cestu

Problém nemusí byť v mužovi. Jeho postupy by možno inej partnerke dokonale sadli, no vy možno máte chuť na niečo iné. Je nežný a vy zbožňujete trochu drsnej predohry. Alebo naopak je príliš vášnivý a vy nemusíte jeho bozky po celom tele? Skúste nájsť rozumnú mieru prieniku, vytvorte priestor pre rozhovor a vezmite veci do vlastných rúk. Ukážte mu sex podľa vašich predstáv a verte, v posteli je tvárny ako nikde inde. Len netreba veriť, že sa zmení, dovtípi, zlepší a bude dokonalý sám od seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #milovanie #milenec #sexuálne techniky

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...