Má ma rád, nemá ma rád...? Tento detail vám napovie!

Láska je najkrajšia vec na svete. Avšak, niekedy sa po čase začnú do vzťahu vkrádať pochybnosti. Zaujíma vás detail, ktorý vám napovie, či je váš vzťah stále neporušený?

09.11.2016 15:00
vzťah, držať sa za ruky Foto:
Láska je kráááásna!
debata

Aj vy patríte k ženám, ktoré svojho partnera vždy a znova obťažujú otázkami „miluješ ma"? Miluješ ma ešte? A ako veľmi? Viac ako predtým? Potrebujeme sa v tom neustále utvrdzovať – a pokojne zaspať. Prečo on to nehovorí tak často, ako často sme to schopné vyjadrovať a na rovinu povedať my, však? Každopádne, aj bez „veľkých slov“ možno rozpoznať, že láska je vo vzťahu stále prítomná a vzťah je zachovaný.

Rozpoznáte to nasledovne

V skutočnosti existuje neverbálny signál, po ktorom je okamžite všetko jasné. Skrýva sa v spôsobe, ako sa správame na verejnosti. Psychológovia z americkej univerzity Coastal Carolina University analyzovali 880 párov. Výsledkom štúdie bolo: Páry, ktorých vzťah bol šťastný a neporušený, držali sa na verejnosti za ruky a počas rozhovoru sa navzájom dívali priamo do očí. Autor štúdie a psychológ Terry Pettijohn: „Ten, kto sa na verejnosti dotýka partnera a je mu príjemný kontakt s ním, vysiela signály, že pri ňom stojí – je to zásadný podvedomý signál, že dáva prednosť dôvere a blízkosti. A to podčiarkuje neporušenú lásku.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Dôvera #pochybnosť #podvedomý signál #šťastný vzťah #očný kontakt

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...