Sex v kuchyni. Prečo je tak božský a bude vás baviť?

Kuchyňu štandardne nepokladáme za najvhodnejšie prostredie na milostné aktivity. A to je chyba!

01.11.2016 08:00
kuchyňa, bývanie Foto:
Pri zariaďovaní kuchyne myslite aj na erotiku.
debata (1)

Svojimi výhodami v mnohých prípadoch prekoná aj spálňu. V kuchyni sa rozhodne neoplatí nasycovať len žalúdok…

Popri varení je sex ideálny

Čo robiť, kým vám zovrie polievka, dopečie sa mäso, alebo zmäknú zemiaky? V tomto krátkom úseku sa nedá robiť príliš veľa iných vecí a odskakovať od rozvareného sa už vonkoncom neoplatí. Rýchlovka partnerom zachutí ako predjedlo aj príjemné korenie dňa.

Harmonická rodinná súhra

Potrebujete pomoc pri príprave obeda, alebo večere? Ak budete v kuchyni pobehovať v teplákoch, partnera len veľmi ťažko inšpirujete k pomoci. Skúste sexi zásterku a nohavičky, erotickú bielizeň, či pančušky. Každému spraví dobre byť v prítomnosti sexi ženy a vôbec nebude prekážať asistencia pri varení. Naopak. Bozky, dotyky a nežnosti môžu byť už súčasťou predohry. Zároveň tak podporíte vzťahy a budete sa tešiť pri práci z erotiky, namiesto hádok, že vy pracujete a on pozerá seriály.

Výška pracovnej dosky

Ak volíte vstavené spotrebiče, môžete si prispôsobiť aj výšku pracovnej dosky. Zabezpečte, aby bola vhodná nielen na klepanie rezňov. Je to jedna z vecí, na ktorú mnoho mladých párov pri zariaďovaní zabúda a potom sa čudujú, že sexuálny život býva v spoločnej domácnosti dosť katastrofálny. Erotikou môže dýchať celý byt. Bude sa žiť úplne inak, ak vysadnete na pracovnú dosku a dáte nohy od seba ako pozvánku na prvý chod.

Viac zmyselnosti

Kuchyňa je priestor, kde voňajú buchty, koláče, skvelé dezerty a famózne jedlá. Ľudský mozog je však nenapraviteľným labužníkom a hedonistom. Akonáhle sa aktivujú centrá slasti spojené s vôňou a chuťou, chce ešte viac rozkoše. Spojiť pôžitok z jedla so sexom je lepšie ako kombinovať ho s vínom. Vyskúšajte po obede, alebo aj pred ním vystupňovať potešenie erotikou priamo na stoličke.

Množstvo polôh

Kuchyňa je extrémne variabilná. V žiadanej inej miestnosti nemáte tak širokú plejádu možností na realizáciu nových sexuálnych polôh. Ak máte plné zuby misionára, určite choďte do kuchyne. Vysadnite na pracovnú dosku, alebo jedálenský stôl, prípadne na barovú stoličku. Objímte partnera nohami a užívajte si. V tejto polohe si ženy pochvaľujú aj orálny sex. Alebo nechajte sedieť partnera a vy si zasadnite na neho. Prežite jazdeckú polohu tvárou v tvár a vysoko intímne. Môžete využiť polohu odzadu, zaexperimentujte si v stoji, keď do vás vstúpi pri tom, ako umývate riady. Kuchyňa zvádza k živočíšnosti, spontánnosti a kreativite. Všetko v nej nahráva dobrému sexu. Iba variť a jesť v nej by bolo žalostné plytvanie možnosťami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #kuchyňa #erotika #sexuálne techniky #zmyselnosť

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....