Jeseň v posteli. Toto chcú muži inak ako v lete!

Ročné obdobia zasahujú naše životy omnoho viac ako sme ochotní pripustiť. V sexe je to rovnako. Potešia nás úplne iné veci, ako keď je tridsať stupňov v tieni.

30.10.2016 14:40
nohy, chodidlá, posteľ Foto:
Na jeseň sa treba trošku zababušiť.
debata

Viac oblečenia

Muži už nechcú počúvať výhovorky, že vám je v pančuchách príliš teplo, že sa v korzete potíte. Ani náhodou. Radšej vyvetrajú, v spálni stiahnu radiátor na minimum, aby ste aj počas sexu nemuseli byť iba nahá. Muži sú po lete nahoty vyhladovaní po polovičkách, ktoré si konečne dajú samodržky a sexy kostýmy. Nebude im zima na nohy a oni už čakajú na jemný foot fetiš v silonkách.

Orál pod perinou

Lahôdka, ktorú si radi vychutnajú, keď sa vzduch ochladí. Skúste to na neho nečakane. S prekvapením. Keď budete zakutraní pod perinou, vy sa v nej zrazu stratíte a on si užije jemné láskanie jazykom. V teple postele skoro anonymne, zatvorí oči a necháva sa pohládzať vašimi perami. Muži zbožňujú, ak je partnerka niekedy pod perinou. Zimné večery sú pre nich o to krajšie.

Horúce kúpele

Nehovoríme len o situácii, že si napustíte vaňu. Aj to je riešenie, ale chladné dni sú dôvodom, aby sme vyhľadávali sauny a relaxačné centrá aj kúpele o niečo viac ako v lete. S tým sa menia aj sexuálne preferencie. Zatiaľ čo v horúčavách je zaujímavý tieň lesíka, zahriať sa v horúcom prostredí sauny pre muža predstavuje výzvu. Aj trochu zakázaného ovocia, vzrušenia a dobrodružstva z milovania na verejných priestranstvách. Ani chladné počasie však nie je dôvod, aby sa hry lásky stiahli iba do spálne.

Masáž s happy endom

Ľudské telo má približne 36,5 stupňa Celzia a preto je extrémne vhodné na vzájomné sa zahrievanie. Neha, vášeň a telo na telo. To je základ, aby ste si vychutnali jeseň spoločne, intímnou masážou. Možno si pamätáte na leto, kde ste hľadali polohy, ktoré sú čo najmenej v úzkom objatí. Na jeseň platí pravý opak. Čím tesnejšie sa k sebe pritúlite, tým bude rozkoš výraznejšia. Nehovoriac o masáži celým telom. Prsiami zadočkom aj rozkrokom, ktorá končí „happy endom“. Muž začne považovať jeseň za svoje obľúbené ročné obdobie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sex #zmena #jeseň #posteľ #orgazmus

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...