Orgazmus viac ráz po sebe? Áno, takto to ide!

Je to ako pri varení. Ak nemáte správne prísady a zlý postup, nečakajte zázraky.

29.10.2016 17:06
sex, intimity, orgazmus Foto:
Ako dosiahnuť opakovaný orgazmus?
debata (2)

V zásade telo pracuje na základe fyzikálnych aj anatomických zákonitostí. Ak mu preto poskytnete adekvátne vstupy, budete výskať blahom a nebude sa vám chcieť prestať.

Predpríprava podľa želania

Existujú dva možné postupy. Jeden hovorí o tom, že sa jednoducho navnadíte sama. Fantáziou, myšlienkami, filmami, knihami, alebo hrou prstov. Potom začnete zvádzať partnera. Je to však cesta trochu osamelá. Je krajšie zaangažovať partnera hneď od začiatku, ale pozor, nenechajte veci iba na jeho uvážení. Ženy potrebujú na prípravu k orgazmu priemerne 15 minút. To často býva už po všetkom. Teda ak to necháte v chlapskej réžii. Dajte mu najavo čo chcete, ako má postupovať a správať sa k vášmu telu. Na konci to bude odmena aj pre neho.

Využite svoje tajné gombíky slasti

Má ich každá žena. Miesta vo vagíne a na tele, ktoré ju dokonale naštartujú. Pre niektorú je to jemné hryzenie na krku, iná sa nevie nabažiť bozkov na stehnách, škrabkania na chrbte… Objavte svoje tajné miesto a nasmerujte naň partnera. Vďaka nim bude vzrušenie omnoho silnejšie, uvoľnenie rýchlejšie a ak sa pridá klasické milovanie, orgazmus príde podstatne rýchlejšie. Dokonca aj v prípade, že chcete ďalšie vyvrcholenie, vedia tieto body okamžite telo pripraviť na podávanie ďalšej porcie.

Pridajte klitoris

Nie je dôležité, či bol prvý orgazmus klitoriálny, alebo vaginálny, ak ho chcete viac ráz po sebe, určite partnera zamerajte na klitoris, alebo využite polohy, v ktorých si ho môžete dráždiť aj sama. Medzi tie patrí napríklad poloha na štyroch, alebo na boku. Ani polovička nebude mať nič proti tomu, ak si trochu pomôžete prstami.

Správne dýchajte

Vyvrcholenie treba predýchať. Nikdy nezadržiavajte dych a nedýchajte plytko, hoci je to reflex mnohých žien. Najmä tých, čo nepokračujú po prvom orgazme ďalej. Dýchajte hlboko, do brucha a nechajte príjemný pocit preniknúť do celého tela. Vďaka tomu budete po vyvrcholení stále príjemne uvoľnená a hlad po pokračovaní vás bude hnať ďalej.

Neprestaňte

Pár sekúnd nechajte telo oddýchnuť a pokojne plynulo pokračujte stimuláciou. Pretože ďalšie vyvrcholenie jednoducho bez snahy nepríde. Mnohým ženám sa osvedčila zmena. To znamená, že ak vás partner uspokojil ústami, pokračujte milovaním, alebo naopak. Prípadne použite hračky, nový rytmus, inú polohu. Vďaka takejto malej zmene sa môžete tešiť na ďalšie príjemné chvenie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #sex #žena #Telo #orgazmus #opakovanie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...