Sex na miestach, ktoré vás prekvapia. Alebo ste to nebodaj už skúsili?

Stará dobrá posteľ! Kto by proti nej protestoval, keď príde na milovanie. Ale existujú aj iné, celkom zaujímavé miesta, kde sa dá vyskúšať sex.

27.10.2016 13:00
sex, intimity, erotika Foto:
Čo tak vyskúšať milovanie na trochu menej tradičnom mieste...
debata (2)

Prieskum z ktorého cituje britský Daily Mail, ukázal, že mnohé britské páry už stihli otestovať svoju lásku a vášeň v mnohých lokáciách. Niektoré prekvapili viac, iné menej. Vybrali sme ti „pikantnejšie“.

Vlak

Milovať sa na toalete idúceho vlaku alebo si vyskúšať sex v lôžkovom väzni patrí medzi vzrušujúce zážitky, ktoré túži vyskúšať nejeden Brit. Slováci by možno namietali, že vlaky v našej krajine neposkytujú toľko komfortu. Ale keď prižmúrite oči…

Futbalové ihrisko

Študentské milovanie sa často spája s miestami pod holým nebom, keďže detská izba alebo príbytok u rodičov neposkytujú dostatok súkromia. Na ihrisku je to ideálne v teplých mesiacoch rokoch a dedinské ihriská na Slovensku by asi vedeli rozprávať o podobných zážitkoch.

V skúšobnej kabínke

Aj u nás sa už dnes nachádzajú kabínky, kde sa môžete zavrieť a nepozorovane sa vrhnúť do víru vášne. Samozrejme, nutné je stlmiť zvukové prejavy, ale adrenalín z pristihnutia dokáže vybičovať žiadostivosť na maximum. Alebo ju pochovať…

V kancelárii

Poškvrniť priestor, ktorý dýcha profesionalitou? Práve to je pre mnohých z nás vzrušujúce. Väčšina podobných milovaní sa odohráva až po skončení oficiálnej pracovnej doby. Ale nejedna upratovačka by vedela rozprávať, aké polohy kamasútry na kopírke už videla.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #milovanie #prekvapenie #miesto

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...