Máte pocit, že ho nevzrušujete? Stačí málo a nebude sa vás vedieť nabažiť!

Rozdiel medzi tým, či budete pre partnera nezaujímavá, alebo bude vami priam posadnutý, je len päť minút.

20.10.2016 07:00
sex, erotika, bielizeň, zvádzanie Foto:
Muži zbožňujú pocit, že ste sa vyparádili kvôli nim.
debata

Investujte tento čas do budovania vzťahu a erotickej príťažlivosti. Partner sa na vás nebude vedieť vynadívať, hoci už možno na vás videl všetko.

Líčenie

Koľko žien si dnes dá mejkap, tiene, alebo aspoň rúž na pery, keď chce byť večer s milovaným v jednej posteli? Pritom pre chlapov v práci sa upravujú celé ráno. Aj ten váš je na ulici atakovaný s upravenými, navoňanými a nalíčenými sexicami. Potom samozrejme túži po atraktivite aj doma. Spravte sa pre partnera krásnou v posteli. Prípadne použite divoký rúž iba v rámci hier lásky. Na bozkávanie jeho hrude, či pri orálnom sexe. S líčením viete byť pre neho stále „iná žena“. Muži zbožňujú prekvapenia a omnoho viac ako čokoľvek iné sa im páči ten pocit, že ste sa vyparádili kvôli nim. Celkový čas prípravy je pritom iba pár minút, ktoré stoja za to.

Drsná žena

Nemusíte vyhadzovať pančuchy, na ktorých sa vám pustilo očko. Ešte ich môžete zužitkovať pri sexe. Stačí v nich prísť k partnerovu, spraviť mu silonkami masáž ohanbia a nechať ich pokojne dokatovať jeho nechtami. Stŕhanie pančúch zo ženského tela je jedným z najrozšírenejších mužských fetišov. Dokonca niektorí si nosia „vlastné“ aj do verejných domov, aby ich mohli na žene poškodiť. Ak napochodujete v tomto kúsku šiat pred partnera, zabudne, že by pre neho mohla byť nejaká žena ideálnejšia.

Úprava ohanbia

Vypýtať si viac nehy, viac láskania a orálneho potešenia nemusíte iba prosbami. Stačí si pred partnerom dať dole nohavičky a nebyť na pohľad stále rovnaká. Pubické ochlpenie už dnes stratilo významnú životnú funkciu a tak mnoho žien rieši jeho prítomnosť radikálnym odstránením. Jedna vlastnosť mu však ostala. Dokáže muža zaujať a preto sa s ním niekedy netreba natrvalo rozlúčiť. Alebo aspoň nie na dlhý čas. Zostrihy, tvary, rôzne variácie dĺžky, dokonca aj farby. Stačí sa občas ukázať zmenená a partner bude medzi vašimi nohami rád tráviť hodiny.

Provokujúce správanie

Treba naň mať trochu sebavedomia a pocitu, že ste sexi. Nemusíte však byť dokonalá, skôr ukážte, že vo vás bije srdce dračice. Pokojne si dajte sexi korzet, podprsenku, alebo sa predveďte partnerovi nahá zvodným tancom v obývačke. Muži netúžia po dokonalej žene. Túžia po tom, aby sa tá ich k nim niekedy správala ako hladná šelma. Ak pochopí, že vo vás môže vidieť divošku, nechá sa vašim sexepílom opíjať donekonečna. A nikdy ho to nezunuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #líčenie #erotika #príťažlivosť #vzrušenie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...