Muž v znamení váhy: Romantik s vkusom, ktorý sa aj pomýli

Na úvod dobrá správa pre všetky ženy, ktoré tohto muža majú doma, alebo s ním len flirtujú: Ide mu o vážny vzťah, krátke nezáväzné flirty nie sú preňho.

30.09.2016 15:00
znamenie váhy, váhy Foto:
Muž v znamení váhy.
debata

Sám je nesvoj

Môže za to Venuša, patrónka, pod ktorou sa muži v znamení váhy rodia. Vzťah je pre týchto mužov, narodených v druhej polovici septembra a v prvej polovici októbra, kľúčový. Podobne, ako ostatné párové znamenia (blíženci, ryby), aj oni sú nesvoji, ak majú byť sami. Zúfalo im chýba druhá polovica, nedokážu sa bez nej nadýchnuť, existovať bez nej. Len sa tak túlajú…

Krása vo všetkom

Keďže Venuša je ženského rodu, má toto znamenie v sebe niečo ženské. Priťahuje ho krása, a to vo všetkých smeroch. Majú radi umenie, kultúru, aj módu. Sú to práve muži v znamení váhy, ktorí ženám rozumejú azda najlepšie zo všetkých, avšak rovnako platí, že ženské stvorenia sú aj pre nich do veľkej miery jednou obrovskou neznámou.

Netreba mu radiť

Málokedy je muž v znamení váhy zle zladený alebo nevkusne oblečený. Netreba mu radiť – má prirodzene v sebe, čo si má dať na seba. Nikdy sa nepomýli. Podobne bude určite vyzerať aj jeho byt či dom – netreba mu radiť, zariadi si ho podľa svojich predstáv, a to vkusne. Jeho žena musí v prvom rade pekne vyzerať a musí byť jemná.

Romantik ako bič

Má rád stabilitu vo vzťahu, podobne, ako muž v znamení býka, ale podstatne dlhšie mu trvá, kým tú pravú nájde. Vo svojej naivite sa môže, pravdaže, pomýliť, takže je viac ako isté, že sa predtým viackrát pomýli a – rozvedie. S krásou a jemnosťou sa spája aj romantika. A pre tú muž v znamení váhy má pochopenie!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #rozvod #flirt #romantika #vkus #znamenie Váhy #samota #venuša

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...