Spáva s inou? Toto ho prezradí pri sexe s vami!

Určite nie je príjemné získať podozrenie na neveru práve v intímnej chvíli. Na druhej strane, nie je nič horšie ako sladká nevedomosť.

22.09.2016 17:00
láska - milovanie, sex Foto:
Ak roky rokúce chlap nič nezmenil a zrazu pôsobí inak, môže byť za tým nová milenka.
debata

Nový ošiaľ

Celé týždne si vás ani nevšimol a zrazu má chuť na milovanie aj niekoľkokrát počas dňa? Takáto renesancia túžby je málokedy výsledkom spytovania si svedomia. Obvykle u mužov môže znamenať tri veci. Má milenku a chce vám dať pocit, že je všetko vo vašom vzťahu nadmieru v poriadku. Druhou možnosťou je, že vás podvádza a v čase keď nemá novú vzpruhu, použije vaše telo na vybitie túžby. Treťou možnosťou je celkom nevinné zvýšenie libida a chuť milovať sa s vami častejšie, pretože si uvedomil, že sex s vami nie je zlý. Šiesty zmysel a trochu pozorovania vám určite naznačia, čo stojí za toľkou vášňou.

Skúša netradičné veci

Na novom tele sa človek naučí aj veci, ktoré v rutinných polohách nepozná. Miluje sa s vami niekoľko rokov rovnako a zrazu má pocit, že vám chce dať nohu inak, vyvýšiť vás, zmeniť pozíciu, chce aby ste ho chytili inde, alebo mení váš harmonogram polôh od základov? Je možné, že práve prežíva nadšenie z nového návodu na zlepšenie sexuálneho života. Obvykle je dôsledkom praktickej výučby v inej posteli. Ak roky rokúce chlap nič nezmenil a zrazu pôsobí ako dobrodruh, nebude v tom len pornočasopis.

Správa sa inak

Je drsnejší, alebo naopak jemnejší. Všímate si, že pri milovaní používa iné pohyby, nasadenie aj zručnosti. Zmenil rytmus, inak vás drží, použil niečo, čo doteraz nikdy? Je viac ako pravdepodobné, že presne takto to od neho vyžaduje jeho nová milenka a on skrátka len nabehol na jej rytmus a to aj u vás doma.

Nepresná pamäť

Racionálne myslenie je u mužov v zápale milostnej hry do veľkej miery vyradené z činnosti. Preto často začnú hovoriť o spomienkach, zážitkoch, intímnych detailoch, ktoré si vy nepamätáte. Občas od vás chcú, aby ste mu to spravili tak ako minule, ale podľa inštrukcií, ktoré vám dáva, si postup vôbec nepamätáte. Z toho sa vykrúca len veľmi ťažko.

Chce, aby ste boli iná

Muži majú radi, ak sa ženy do postele namaľujú, oblečú, prestroja. To je prirodzené. Môže sa však stať, že vás chce zmeniť. Správanie, oblečenie, dokonca farbu vlasov. Ak máte pocit, že z vás chce spraviť inú ženu, radšej si preverte, či nemá čo skrývať a nechodí neskôr z práce. Obvykle mu totiž chrobáka do hlavy zvykne nasadiť niekto iný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #sexuálne praktiky #nevera

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...