Vy chcete čosi viac, on len kamarátstvo

Ak ste si neboli istá, či sa vám nechystá vyznať lásku, tak tieto vety ho prezradia. Berie vás ako super kamarátku, ale srdce sa mu pri vás nerozbúcha.

23.09.2016 09:00
láska, vzťah, očakávania, hádka Foto:
Tak čo, ste iba kamaráti?
debata

Ak so mnou nepôjde ona, vezmem teba

Viditeľne má zálusk na inú ženu. Ale… jeho túžby nie sú zrejme opätované tak, ako by si predstavoval. A tak vás celkom jasne berie ako kamarátku, druhú voľbu, s ktorou sa zabaví, i keď jeho vysnívaná žena mu dá košom.

A čo, ako je to s tvojím ex?

Bez strachu či zábran sa vypytuje, aký vzťah máte s vaším ex. Je ochotný o ňom počúvať donekonečna a ak sa ho pýtate na názor, nemá problém sa vyjadriť. Nevidí v ňom nijakú hrozbu, berie ho celkom jednoznačne ako súčasť vášho života.

Dnes platíš ty

Jasné, minule „zatiahol“ celý účet on, teraz ste na rade vy. Ak by túžil zapôsobiť, takáto veta by z jeho úst nikdy nevyšla. Ale tým, že ste „iba“ kamarátka, nemá problém s vami hovoriť takto otvorene.

Táto baba ma úplne prevalcovala

Opäť je tu téma ženy, z ktorej je úplne „paf“. A vy to nie ste, to je jasné. Rozpráva o nej s rozžiarenými očami a od vás očakáva, že z nej budete nadšená rovnako ako on…

Nepribrala si trocha?

A toto patrí už výlučne do kategórie „kamarátska komunikácia“. On to berie úplne v pohode, veď predsa pred sebou nemáte zábrany a razíte teóriu úprimnosti. Je to znak, že vás nevidí výlučne v superlatívoch a ani ako ženu svojich snov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Vyznanie #kamaráti #vety

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...