Zásadné veci, ktoré mužom v dlhodobých vzťahoch chýbajú!

Vývoj vzťahu prechádza viacerými fázami. Láskyplné očarenie, bublanie vášne a pohľad cez ružové okuliare pomaly sublimuje do dlhodobého vzťahu.

15.09.2016 17:00
bozk, ráno, raňajky, vzťah, láska Foto:
Rozdávajte bozky aj tridsaťkrát za deň.
debata

V ňom často absentujú pre mužov dôležité motívy, pre ktorú vedia byť mrzutí, nevšímaví, leniví a dokonca aj neverní.

Divoký sex

Presne taký, ako ste spolu zažívali prvé týždne po okúsení posteľných slastí. Nebolo to najlepšie, potrebovali ste sa zladiť, nájsť súlad v polohách aj intenzite, ale bolo to divoké, spontánne, chtivé, nadržané a také to muž chce stále. Nemá rád spomienky a zaspávanie v oddelenej posteli. Skúste občas nakopnúť libido do obrátok a muž bude spokojný, že má ženu snov. Bez kompromisov.

Bozky a nežnosti

Ženy sa stávajú vo vzťahoch pragmatičky viac ako by chceli a viac, ako sa to mužom páči. Presne načasované rande, povinnosti, upratovanie, filmy, zábava, to všetko je ako z diáru a bozky a nežnosti sa dostávajú na okraj záujmu. Presne tie, ktoré sú nežné, automatické, po jedle, alebo na privítanie. Tie lichotivé bozky, ktoré ste si rozdávali na začiatku aj tridsaťkrát za deň a dnes sú preč. Nie je potom dôvod pýtať sa, prečo si ten váš našiel novú, dokonca aj mladšiu. Tá nežnosťami priam srší.

Viac dobrodružstiev

S pribúdajúcimi rokmi vo vzťahu sa mnohým dvojiciam nechce narúšať obvyklý stereotyp. Rovnako ako sa im nechce cestovať, skúšať dobrodružstvá a životné výzvy. Nikdy nezabudnite, že muž potrebuje vzrušenie. Niečo nové, zaujímavé, čo mu nakopne testosterón, rozihrá oči a zapáli ducha nadšenia. Ak to neviete robiť spolu, bude to robiť sám, alebo s inou…

Spoznávanie

Už vás spoznal a dovolili ste, aby vás aj „vyčerpal“? Pre muža je atraktívna žena iba tá, ktorá ho dokáže prekvapiť. Ako? Novým líčením, strihom vlasov, uleteným postojom, novým odvážnym tričkom. Parochňou do postele, alebo len novým korzetom. V reštaurácii tým, že si dá niečo nezvyčajné. Na začiatku vás hltal očami, ušami, všetkými zmyslami a fascinovane skúmal, čo ste zač. Nebuďte pre neho žena, ktorú pozná ako vlastné trenírky. Aj v dlhodobom vzťahu sa dá predsa zaujať niečím, čo partnera prekvapí, zaujme a tak trochu vyvedie z miery. Presne to potrebuje.

Rozhovory

Aj muži sa radi rozprávajú. O prírode, hudbe, futbale, knihách, nových hrách, všeličom. Na začiatku sa každá žena chce priblížiť ich reči a so záujmom aspoň počúva. Ako však vyprchá priestor pre pochopenie mužského sveta, tak muž začne hľadať zvedavé uši niekde inde. Pretože doma mu to chýba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #prekvapenie #bozky #divoký sex #nežnosti #dobrodružstvo

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...