Ako používať jazyk tam dole!

Presvedčte partnera, že byť jazykovo zdatnou je veľmi dôležité. Najmä v posteli.

09.09.2016 17:00
Orálny sex môže so sebou prinášať aj početné... Foto:
Pri práci s jazykom, nesmerujte hneď pod úroveň pása,
debata (3)

Jazykový kurz

Rovnako ako bozkávanie, tak aj práca jazykom na istých miestach tela, si vyžaduje vzájomné naladenie. Preto je dobré pustiť sa od orálneho bádania postupne, kúsok po kúsku a pochopiť, že muž nie je len penis. Hra jazykom po tele vyvoláva veľmi intímne spojenie, prinášajúce mužovi hlboký zážitok zo sexuality. Určite si to užije. Sprievodcom lásky vám budú partnerove rozkošnícke vzdychy.

Príjemnosti po tele

Nezačínajú sa až od pása nižšie. Ak ste prekvapená, nie ste sama. Mnoho žien obchádza pri práci jazykom mužské bradavky. No a to rozhodne nie sú tie pravé jazyčnice. Skúste spraviť pre partnera viac. Akonáhle opustíte priestor tváre, nemierte rovno k pásu. Skúste sa zastaviť na príjemnú a erotizujúcu masáž bradaviek. Pre partnera to znamená výnimočne príjemné pocity a označí vás za milenku, ktorá vie, čo chlapovi chýba. Premasírujte mu aj krk, ušné lalôčiky, ako aj zátylok.

Kráľovná dolného poschodia

Aj keď je penis hore, je potrebné nasmerovať jazyk na nižšie partie. Teda od žaluďa až smerom k hrádzi a trochu ďalej. Ak vám to nie je proti srsti, pokojne sa môžete špičkou dotknúť až análneho otvoru. Samozrejme, že to nie je praktika pre náhodnú známosť, ale s milovaným partnerom nemusíte mať predsudky.

Intímna masérka

Pri práci jazykom nepoužívajte nikdy ruky. Zbytočne by to znižovalo úroveň vašich schopností. Radšej zapojte pery. Tie vynikajúco kĺžu po žaludi aj tele penisu. Jazykom sa oplatí venovať uzdičke, rovnako aj jej okoliu. A nezabudnite ani na zuby. Sú veľmi praktické pri masáži semenníkov, no platí zásada, iba prechádzať, rozhodne nimi nestláčať.

Hlboké hrdlo – sen, ktorý má každý

Pred niekoľkými desiatkami rokov mnoho mužov ani netušilo, čo sa pod touto praktikou skrýva. Rozvoj porno priemyslu však priniesol poznanie, že ženy dokážu vziať partnerov penis celý do pusy a ešte jazykom jemne dráždiť semenníky. Odvety je to túžba každého chlapa, bez rozdielu veku a sexuálnych preferencií. Pripraviť sa na to nie je jednoduché. Je potrebné uvoľniť svaly a prekonať reflex dávenia. S odhodlaním stať sa pre partnera dokonalou milenkou to však pôjde. Neočakávajte, že sa vám to podarí okamžite, ale muž ocení aj úvodné pokusy a rád asistuje pri získavaní praxe.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #orálny sex #sexuálne techniky

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...