Ideálne polohy na sex počas menštruácie

Menštruácia je v živote ženy špecifickým obdobím a vyžaduje si preto aj zmenu bežnej sexuálnej rutiny.

07.09.2016 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nájdite si vhodnú polohu na milovanie počas menštruácie.
debata

Nezostávajte bez sexu

Existujú typy žien, ktoré sú ochotné sa počas cyklu zriecť sexuálnej aktivity. No v praxi to znamená, že týždeň z mesiaca sa môžete s partnerom na seba iba pozerať. A práve vtedy dokonca mnoho žien pociťuje intenzívne nárast libida. Zo zdravotného hľadiska nie je dôvod prestať s milovaním, no z estetického aj praktického je lepšie poznať polohy, ktoré sex aj počas menzesu spravia lepším a narobia menej „neporiadku.“

Vyhnite sa sexu v sprche!

Môže sa to zdať ako praktické, zájsť pod sprchu, ale verte, že nie je. Krv sa spolu s vodou rozpije a tak sprchový kút bude po intímnej chvíli vyzerať, akoby ste natáčali v kúpeľni nový diel hororu SAW. Počas tohto obdobia kúpeľňu využívajte len na hygienu a v posteli skúste radšej uteráčik pod zadok. Bude to omnoho lepšie riešenie.

Motýlik

Ľahnete si na stôl, alebo na vyššiu posteľ. Partner vezme vaše nohy na plecia a môže do vás smelo vstúpiť. Vďaka jemnému vyvýšeniu panvy sa nemusíte báť, že by sa príliš veľa krvi dostalo z vás von a navyše vagína je v tak dokonalom uhle, že dráždenie G bodu je zaručené aj pri partnerovi, ktorý ho inak nájsť nevie.

Lyžičky

Ľahnete si na brucho a partner nad vás. Pod lonom pomôže mať malý vankúšik, ktorý vás zdvihne o niečo vyššie. Uľahčí to partnerovi samotné vniknutie a hoci je to poloha odzadu, je veľmi intímna a vhodná aj pre ženy, ktoré počas menštruácie bolia prsia. V tejto pozícii k nim partner nebude mať prístup, iba k bočným líniám a tak vás čaká príjemné hladkanie a milovanie bez toho, aby vám pôžitok kazili bolestivé bradavky, ktoré by partner láskal.

Postojačky a odzadu

Je to ako zabiť dve muchy jednou ranou. Nepotrebujete žiadny uterák ani dlhú prípravu. Jednoducho si užijete. Pri príprave obeda, večere, alebo len tak, pri otváraní dobrého vína v kuchyni. Večer môže byť hneď krajší, či už máte svoje dni, alebo nie.

Misionár 2.0

Niektoré dvojice považujú misionára za naozaj to najlepšie a prakticky každá ďalšia poloha je pre nich len experimentom. Ak patríte k tým, čo sa radi milujú v tesnom objatí tvárou v tvár, vylepšite si misionár počas menštruácie dvoma spôsobmi. Použite hrubší uterák pod zadok. Vyvýši vašu panvu a prípadne nedovolí krvi preniknúť na plachtu. Zároveň môžete dať nohy spolu miesto klasického rozkročenia. To zmierni prekĺzavanie a vytvorí zaujímavú formu spojenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne polohy #menštruácia

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....