Aké ženské telá sa mužom najviac páčia?

Ženské časopisy aj debaty pri káve rozoberajú ladné krivky z každého smeru. Jeden pohľad však dokonale zvyknú ignorovať.

30.08.2016 07:00
pevné telo, Foto:
Dnes sú to zadočky, ktoré muži zvyknú obdivovať ako prvé.
debata (10)

Ten mužský, ktorý je aj tak často najdôležitejší? Čo teda privítajú súčasní chlapi?

Zadok v popredí

Móda aj vkus sa opakujú a tak to chodí aj v mužských snoch. V deväťdesiatych rokoch to boli mega prsia, čo každého upútali a dnes sú to práve zadočky, ktoré muži zvyknú obdivovať ako prvé. A vôbec to nie sú malé struky, ale poriadne kypré objemy. Kim Kardashian je príkladom, že malý zadok vyšiel z módy spolu s legínami. Dokonca si na pevnej zadnici popasú oči radšej ako na výstrihu padajúcom až po bradavky.

Prsia sú stále IN, ale…

Peknými prsiami žiadny muž nepohrdne, to je jasné. Chodiť na plastiku kvôli hrudníku s nádejou, že číslo – dve navyše vám pomôžu nájsť toho pravého, je viac ako naivné. Modelky a porno herečky už dnes nechodia na plastické operácie. To je znak, že muži uprednostnia radšej menšie, ale hlavne prirodzené poprsie.

Zabudnite na diéty

Hlavné je pri sexe odzadu nemať obitú panvu. To je zásada moderného muža, ktorý miesto kostí radšej pohladí svaly. Muži pochopili, že mať doma vychudnutú ženu, znamená mať obvykle aj prázdnu chladničku. Preto zmenili postoj obdivu a omnoho viac si vychutnajú ženu, ktorá má širšie boky. Vedia, že bude nielen dobrou maminou, ale aj gazdinou a milenkou. Pretože o tom trochu širšie boky z medicínskeho aj spoločenského hľadiska vypovedajú.

Správne formovaná

Out je aj štíhla obezita, teda nízka váha, ale neforemné telo. Fit ošiaľ súčasnosti formuje aj predstavy mužov o dokonalej žene. Namiesto štíhlosti za každú cenu letia svalnatejšie postavy. Nič však preháňať netreba. Kulturistky zaujmú maximálne porotu na súťaži, ale bežný chlap pokrúti odmietavo hlavou. Za fitnes atlétkami s postavou pekne vyrysovaných predností sa však každý rád otočí.

Inšpirujte sa filmami

Mužom nič nehovoria módne časopisy a ženské magazíny. Do veľkej miery ich vkus a videnie sveta formuje erotický priemysel. Preto ak chcete vedieť, čo je dnes podľa gusta, je vhodné tento žáner pochopiť ako hodnovernú príručku toho, čo aktuálne mužom lahodí. V 21. storočí to nie sú žiadne umelé bábiky, ani vysušené manekýnky, ale ženy, na ktorých vidieť obliny a sú prirodzené tak, že sa na seba podobajú večer na párty aj áno po zobudení.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #sexy krivky

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...