Mladší chlap v posteli. Oplatí sa vám?

Madonna, Jennifer Lopez, Kylie Minogue, ale napríklad aj Helena Vondráčková, či Zdena Studenková okúsili, čo to znamená mať mladšie mäsko v posteli.

27.08.2016 11:10
milenec Foto:
S mladším milencom zabudnite na plánovanie budúcnosti.
debata (11)

Celebrity skrátka určujú trendy nielen v oblasti módy, ale aj v posteli. Oplatí sa skúsiť mladšieho, aj keď budúcnosť je neistá?

Korenistý zážitok

Je to ako prekročiť zakázanú hranicu, ochutnať niečo, čo by ste nemali. Vzhľadom na pretrvávajúce konvencie v spoločnosti je mladší milenec stále trochu tabuizovanou témou. V mnohých prípadoch práve tento faktor vie ženy poriadne rozpáliť a užívajú si sex, aký by s rovesníkom nikdy nezažili. Hoci by bol telesne aj psychicky podobný. Mladšia krv vie rozbúchať srdce už len tým, že je.

Príde oživenie

Žena s mladším v posteli jednoducho opeknie. Dôvod? Nielenže sa o seba viac stará, aby tromfla aj mladšie kategórie. Kozmetika v tomto prípade hrá len pridruženú úlohu. Dôvodom je väčší prídel sexu, ktorý mladší muž jednoznačne zaručuje. Vyplavuje sa viac estrogénu, vďaka ktorému vaše krivky pôsobia zvodnejšie, prsia plnšie a erotickejšie. Takisto rátajte s vyššími dávkami oxytocínu, vďaka ktorému budete sexuálne aktívnejšia, ale vaša tvár bude napnutá a zažiari. Príde aj testosterón a hormóny šťastia, ktoré z vás spravia vyrovnanejšiu a spokojnejšiu ženu.

Ako liek

Mať mladšieho milenca pre ženu znamená dokonalé pohladenie ega. Nič nie je lepšie na depresiu z postavy a z pribúdajúcich rokov ako mlaďas, ktorý vás vylieči jediným dotykom a pár číslami.

Nie je to len o výhodách

V sexe je vždy pripravený, telo má svieže a vy ožívate spolu s ním. Každá minca má však dve strany. Mladší muži inklinujúci k vyzretejším partnerkám obvykle vtedy, keď hľadajú náhradu svojej matky. Nie sú preto hrdinovia, čo by vás ochránili, ani muži plní ega, skôr hľadajúci ochrannú ruku a sexuálnu učiteľku. Ak na túto dvojhru pristanete, ladí to skvele, no v mladom zajačikovi netreba hľadať to, čo nie je.

Hlavne neplánujte

Máte po boku chlapa, ktorý by pokojne mohol byť vašim mladším bratom, alebo nebodaj synom, prípadne niečo medzi tým. V tomto vekovom nesúlade zabudnite na plánovanie. Nielen preto, že mladší muž často sám ide do vzťahu s tým, že neviem ako sa veci vyvinú, ale netreba si robiť ilúzie, že s vami ostane. Môže to byť pravda a môže ujsť za mladšou. Neskúšajte však staviť všetko na jednu kartu, skôr si užívajte, kým to ide a keď sa skončí románik vášne, nebuďte príliš sklamané, skôr pripravené.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #benefity #mladý milenec #oživenie sexu #výhody vzťahu

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...