Muž v znamení panny je konzervatívny a potrebuje samotu

Konzervatívny človek, ktorý "vie, čo sa patrí". Aj tak by sme mohli charakterizovať muža, ktorý sa narodil v druhej polovici augusta, v prvej polovici septembra - v znamení panny.

01.09.2016 08:00
znamenie panna, muž v znamení panny Foto:
Muž v znamení panny.
debata

Chce byť užitočný

Na rande príde s kvetmi, možno si dá oblek. Je vecný a má pozorovacie schopnosti. Vo vzťahu sa snaží byť užitočný, úplným opakom muža narodeného v znamení leva alebo strelca, ktorí majú egoistické sklony a aj vo vzťahu myslia v prvom rade na seba, až potom na svoju polovičku. Muž-panna si zakladá na tom, aby bola žena po jeho boku šťastná. On je šťastný, ak je to vďaka nemu.

Môže pôsobiť chladne

… preto by sa ženy, ktorých muž-panna balí, nemali nechať zmiasť a dať mu ešte jednu šancu. Nič neznamená, keď sa na verejnosti nechce bozkávať, ani sa držať za ruku, ani prejavovať žiadne iné nežnôstky. Pravdaže, ide o zemské znamenie, neprejavuje sa preto ani ako oheň, ani ako voda či vietor.

Hľadá vzťah, nie flirt

Do vzťahu kráča opatrne, pomaličky. Nepatrí k mužom, ktorí si svoj status na facebooku zmenia skôr, ako sa s dotyčnou stretnú (aj takí prchkí muži sú). Vyvolenú predstaví svojej rodine, až keď si bude skutočne istý, že je tá pravá. A to môže potrvať naozaj dosť dlho. Ktorá teda hľadá u muža v znamení panny flirt, bude veľmi sklamaná.

Miluje poriadok

Podobne ako žena v znamení panny, aj on miluje poriadok. Košele musia byť upravené do „komínka“. A tým pádom na žene neznesie, ak je lenivá. Príde z práce a začína dirigovať, čo mohlo byť čistejšie. Byť vo vzťahu môže byť aj z tohto dôvodu otrava. Tento muž vie zvýšiť hlas, býva náladový a nervózny, ale nevybuchuje ako ohnivé znamenia.

Potrebuje byť sám

Aby ste muža v znamení panny lepšie pochopili, musíte o ňom vedieť, že k svojmu životu potrebuje veľa samoty. Možno celú nedeľu preleží pred televízorom, ale chce byť sám, vypnúť. Doprajte mu to. Môžete byť s ním, robiť si svoje veci, oddychovať s ním, ale on musí byť „pánom tejto situácie“. Doprajte mu veľa samoty a pokoja – všetko sa vám vráti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #flirt #nervozita #samota #chlad #opatrnosť #znamenie panna #poriadok

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...