Chyby v sexe, ktoré zaváňajú neverou!

Každé druhé manželstvo sa rozpadne a mnoho z tých čo vydržia tajne maskuje neverné trojuholníky.

25.08.2016 07:00
sex, intimity, problém Foto:
Ak erotike chýba iskra, nikoho nebude dlhodobo baviť.
debata (1)

Na príčine nie je kuchyňa, náboženské ani filozofické rozbroje, ale sexuálne boliestky, ktoré mužom vedia ísť pekne na nervy.

Málo sexu

Najväčšou chybou v sexe je jeho nedostatok. Netreba chodiť okolo horúcej kaše a rovno sa partnera pred spaním spýtajte, ako často by chcel sex. Podľa jeho odpovede zistíte, či náhodou v prístupe k posteli nerobíte chybu. Hoci si jej nemusíte byť vôbec vedomé.

Drevo na hobľovanie

Je to jeden z najčastejšie menovaných nedostatkov žien pri súloži. Ak patríte do skupiny tých, čo si myslia, že muž zaplatí večeru, drink, dovolenku aj o sex sa postará, robíte jednu chybu za druhou. Partner v dlhodobom vzťahu obvykle očakáva, že účty sa podelia a nebude len on drieť na vašom orgazme, ale že pohyb sa stane aj ženskou milostnou súčasťou. Bez toho skutočne odíde radšej za sviežejšou partnerkou.

Prosby

Chlap v posteli nie je v kostole, aby sa modlil a prosil za vaše roznoženie. Pozor, existujú ženy, ktoré doma partnerovi dávkujú sex za odmenu ako deťom cukríky. Treba si sem – tam pospytovať svedomie, či nepostupujete rovnako. Ak nie je sex vecou dôvery, vášne a vzájomnej lásky, zabudnite, že oň bude dlhodobo partner javiť záujem. Nehrozí, ani keby ste mali tie najkrajšie prsia planéty.

Príliš pragmatický sex

Čo to v praxi znemená? Muži nerozumejú tomu, prečo žena chce sex zaradiť medzi domáce práce, prípravu do roboty, prípadne fitnes a ďalšie činnosti. Nemať čas, alebo sexovať len vo vyhradenom čase je dôvod, pre ktorý si muži idú „vytrhať vlasy“. Ak erotike chýba iskra a spontánnosť, aspoň niekedy, môžete to prakticky zabaliť. Aj tak to nikoho nebude dlhodobo baviť.

Žiadna munícia ženských zbraní

Nielen nahá žena sa počíta. To by povedal každý chlap. Ak sťahujete s teplákmi rovno aj nohavičky a do postele mierite vo vyťahanom pyžame, je to pre muža jasný fail. Znakom toho, že to ženu baví je, že sa aj do postele vyfintí. Či už sexi kostýmom, alebo niekedy len tak, nahá na prírodno zahalená len pekným parfumom. Je mnoho spôsobov, ako ženy môžu využiť v posteli svoje zbrane. Najhoršie však je, ak ich necháte odložené.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozchod #manželstvo #rozvod #ženské zbrane

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...