Vzťah so zadaným. Čo prináša a čo berie?

Vy ste sama, on už niekoho má. Príťažlivosť je však tak veľká, že dokáže prekonať aj zásady a hranice morálky.

24.08.2016 17:00
nevera Foto:
Status milenky neznamená istotu vo vzťahu.
debata

Dnes už nie je žiadne tajomstvo, že ženy vhupnú do vzťahu so ženáčom, no často čakajú omnoho viac, ako im je ochotný dať.

Dobrý sex? Rozhodne!

Nie je o čom diskutovať. Ten bude vždy, ak budete spolu. Lenže ženatý chlap má prácu, rodinu, deti, spoločné výlety s nimi a s vami posedenie pri káve a sex. Aj keď je skutočne dobrý, bude to najmenšia časť z koláča jeho časomiery, ktorú si dokážete ukrojiť. Prakticky to budú len odrobinky a treba s tým dopredu počítať.

Istoty? Žiadne!

Neohrozí svoju rodinu ani vtedy, keď budete mať depresiu a potrebovať aspoň objať. Nepríde! Zadaného chlapa môžu mať ženy suverénne, sebestačné, ktoré sa chcú príležitostne vyblázniť v posteli, ale nečakajú oporu, rameno, lásku vo chvíľach, keď je milenec s rodinou pri večeri.

Darčeky a pozornosti prídu!

Tie rozhodne patria do mileneckého vzťahu. Muž nemá problém zaplatiť vám večeru, kúpiť drahší darček, pretože aj on ocení, že ste pre neho k dispozícii, keď má akurát chuť na zakázané ovocie. A to je tak všetko, pretože s milencom to nikdy nebude o partnerstve, o spoločnom plánovaní bytu, rekonštrukciách a radovania sa z maličkostí, ako je napríklad kúpa novej kuchynskej linky. V tomto bode je na tom milenka podobne ako stará dievka.

Sľuby? Veľké!

Dosť veľká skupina ženáčov kŕmi bokovky rečami o rozvode, o vyčkávaní na vhodnú situáciu a ďalšími sľubmi, ktorými sa snažia udržať ich nádej a vášeň pri živote. Pravda je však taká, že sľuby sú prázdne reči a chlap to vie už vtedy, keď ich žene dáva. Je len minimum mužov, ktorí skutočne opustia rodinu a ženu pre milenku.

Budúcnosť? Neistá!

Pri akceptovaní mileneckého postavenia so všetkým, čo k tomu prináleží aj tak nemáte pevnú pôdu pod nohami. Pre muža, ktorý má dlhodobú milenku je jeho rodina hlavný stan a vždy vymení len doplnok a nie základňu. Preto sa môže stať, že hoci aj zákonitej padnú prsia, viečka, vyrašia vrásky, ju neopustí, zatiaľ, čo milenku si nájde v mladšom prevedení. Ak teda dúfate, že vzťah v utajení bude môcť byť vekmi nemenný, je lepšie, ak sa tejto nádeje vzdáte dobrovoľne. Pretože skôr či neskôr o ňu aj tak prídete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #nevera #nespokojnosť #vzťah so ženatým

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...