Opäť vás prevalcovala veta z mužkých úst: Potrebujem čas?

Buď ma miluje, alebo... Už vás nebaví počúvať vetu: Daj mi čas. Chcete vzťah so všetkým, čo k nemu patrí. On, zdá sa, nie.

24.08.2016 12:00
smútok, smutná žena, bezmocnosť Foto:
Na akého muža ste to zasa natrafili?
debata

Kedy muži vyslovia vetu: Potrebujem čas? Sú situácie, v ktorých sa niektoré ženy ocitnú stále dookola. Poznáte ich aj vy?

Má inú

Ak ste si s ním začali s vedomím, že nie ste jedinou ženou v jeho živote, takúto vetu budete počúvať pomerne dlho. Nedokáže sa rozhýbať, zrejme ho to ťahá k vám aj k inej. A čas nie je len fráza, ale veta, ktorú myslí vážne. Je len na vás, či jeho váhanie medzi dvoma ženami budete akceptovať. Stojí vám za to, aby ste čakali?

Je s vami z nudy

Viac menej s vami trávi čas z nudy. Ste kočka, sex s vami mu vyhovuje, ale inak si nemáte čo povedať. Z jeho pohľadu. Vy máte na vec iný názor a len striehnete, kedy sa „prejaví“ vo veľkom štýle. On to ale neplánuje a tak sa zväčša schová za „otrepanú“ vetu: „Potrebujem čas“. A neskôr sa z vášho života potichu vyparí.

Lieči si rany

Sú muži, ktorí to myslia dobre. Vsadia na úprimnosť a tú vy počuť nechcete. Áno, niečo sa rodí, rozbieha… Cíti to on, aj vy. Ale nebolo by z jeho strany fér sĺúbiť vám vzťah, aký vy chcete. On sa iba lieči z rozchodu a naozaj potrebuje čas, aby bol pripravený na ďalší. A vy ste prišli v nesprávnej chvíli. Bohužiaľ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #trpezlivosť #klamstvo

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...