Praktická žena v znamení panny má stále upratané

Je neprístupná a chladná? Málo o sebe hovorí a svoje súkromie si úzkostlivo chráni? Tak toto bude celkom určite žena narodená v znamení panny!

24.08.2016 07:00
panna, znamenie panny Foto:
Žena v znamení panny.
debata

Rozprávajú v metaforách

Pripomeňme, že praktické ženy v znamení panny majú v týchto alebo nasledujúcich dňoch narodeniny. (Druhá polovica augusta, prvá polovica septembra). Podať ruku si môže s ďalšími dvoma zemskými znameniami, kozorožcom a býkom. Porozumejú si, pretože tieto znamenia len neradi dávajú najavo svoje city a emócie držia na uzde. Nie sú priame a rozprávajú „v metaforách“. Celkom iné ako ohnivé znamenia.

Nedá sa s nimi žartovať

Sú muži, ktorých takéto ženy doslova odpudzujú. Vyvolávajú dojem, že sa s nimi nedá žartovať, že život berú až príliš vážne. Od astrológov dostali dokonca nálepku „mníšky“. Ak delíme ľudí na tých, čo žijú v minulosti a tých, čo v budúcnosti, tak panna má pocit, že patrí do budúcnosti. Dôkladne sa na ňu pripravuje a berie to „smrteľne vážne“.

Neznášajú rozhádzané byty

Panny sú puntičkárky, všetko musí byť na svojom mieste a neznášajú rozhádzané byty. Aj na pracovnom stole majú všetko v maximálnom poriadku, košele jej muža budú určite v „stĺpikoch“. Ak sa jej tento poriadok naruší, privádza ju to do zúrivosti. Takto upratané sa snaží mať aj vo vzťahoch, nielen s mužmi. Jednoducho, táto žena chce vedieť, na čom je.

Kontakt so zemou musí byť

Nejde o vodné znamenie, ani o ohnivé či vzdušné a preto sa žena v znamení panny cíti ako ryba vo vode, keď má kontakt so zemou. Je vášnivá turistka a ešte vášnivejšie sa stará o záhradku. Nemala by v jej živote chýbať. Ak chýba, potom má panna celkom určite vyzdobený balkón. Kvietky a obklopená bylinkami, to je citlivá žena v znamení panny.

Potrebuje čas aj priestor

Otvára sa len veľmi pomaly. Potrebuje čas aj priestor. Ak ten od nádejného muža, ktorý sa zjaví v jej živote a bojuje o jej srdce, nedostane, veľmi rýchlo sa vyparí. Tento muž ju musí predovšetkým chápať a rešpektovať. Až potom má šancu. A ak má blízko k poriadku, pannu si celkom určite získa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zem #budúcnosť #emócie #mníška #chlad #znamenie panna #poriadok #žart

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...