Aký sex sa chlapovi nikdy nezunuje?

Sex niekedy baví celý život s jednou partnerkou a občas je už po troch mesiacoch nudnou rutinou.

09.08.2016 14:30
sex, intimity, erotika Foto:
V partnerskom sexe môžete zažiariť vždy inak.
debata

V čom je ten rozdiel? Ako asi tušíte, nezáleží na tom, akú máte postavu, prsia, či vagínu. Tajomstvo večne zaujímavého sexu má úplne iné predpoklady.

Vášnivý

Ingrediencia tak potrebná ako čierne korenie pre dobrý obed. Pritom vášeň sa zvykne vykrádať z postele ako prvá. Jej pokles sa začína objavovať tri mesiace po začiatku sexuálneho života. No a práve to je dôvod, pre ktorý muži začínajú vnímať posteľné ochladenie. Vášeň sa však dá pestovať rôznymi činnosťami vo vzťahu. Bozkami, rozhovormi, radosťou, ktorú urobíte druhému. Vášeň pre noc rastie počas dňa. Je rozdiel, či podľahnete haštereniu, alebo skôr budovaniu lásky.

S ozdobami

Pre okolie ani pre seba by ste neboli zaujímavá v prípade, že budete nosiť stále rovnaké šaty a ozdoby. Každý deň, celý život. Tak nejako je to aj so sexom. Jednoducho potrebujete zažiariť. Ako keď sa objavíte v aktuálnom modeli sezóny. Sex tiež nie je len o nahej pokožke. Veľmi dobre bude pôsobiť aj kostým, erotická bielizeň, ale aj nahá viete zaujať. Novou vôňou, strihom na ohanbí, pokožkou ošetrenou novým voňavým, možno trblietavým telovým mliekom. Pripravte partnerovi nové zážitky a zunovanie nehrozí.

Pikantný

Čo je pre muža najatraktívnejšie nie je vôbec zložité vypozorovať z jeho správania. Správne horkému pivu a pikantným jedlám jeho jazýček nikdy nepovie nie. Čo to znamená pre vás? V posteli ho budete baviť zakaždým, ak viete byť správne iniciatívna, teda dobre pikantná. Nechce to ani tak veľa. Iba nečakať, čo bude robiť, ale stať sa vodcom celej akcie. Nejde len o polohy, alebo gymnastiku na plachte. Všetko je o tom, ako bude z vás partner cítiť, že ho chcete, že po ňom prahnete. Nefalšovaná túžba po milovaní v ňom vždy natlakuje libido.

Nečakaný

Zdá sa vám, že je to všetko o tom istom. Rovnaké dotyky, reči aj pohyby. Ak to tak vnímate vy, muž hladný po inováciách už dávno pociťuje nudu. Stačí pritom iba zabudnúť na všetko a oddať sa sexu, keď vo vás naň skrsne nápad. Prekvapenia muža jednoducho nikdy neprestanú baviť. Skúste to na neho a uvidíte, že aj vy zaženiete nudu.

Z lásky

Láska pri sexe ani u muža rozhodne nepatrí na posledné miesto. Ak viete udržať náklonnosť, sympatie, držať sa na ulici za ruku, usmiať sa na seba po zobudení a pracujete na láskyplnom vzťahu aj milovanie bude partner vnímať ako hodnotné. V opačnom prípade to bude len súlož na vybitie sexuálnej energie a to až tak veľmi nenadchne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #vášeň #erotika #sexuálne techniky

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...