Muži prehovorili: Toto pri sexe robia len neskúsené

Už od prvého sexu vie chlap rozpoznať, či je žena dobrou milenkou, alebo neskúsenou posteľnou praktikantkou.

06.08.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Čím viac mužských erotogénnych zón žena pozná, tým má vyššiu hodnotu ako milenka.
debata

Mladým to prirodzene odpustia, no horšie je, ak absentujú skúsenosti u ženy v dlhodobom vzťahu. Aj v sexe platí, že celoživotné vzdelávanie je základ úspechu.

Povinný orál

Žiadny muž nerozumie, odkiaľ sa v ženách vzalo presvedčenie, že dobrý sex začína orálom. Pravdou je, že v domoch lásky je uspokojenie pusou povinnou jazdou, ale v domácej posteli sa predsa nikto nechce cítiť ako v hodinovom hoteli. Preto ak máte nalinkované, že postup ústa a vagína je zaručene úspešná kombinácia, nechajte tento mýtus rozplynúť. Je to prejav neskúsenej ženy, ak imituje scenár z porno filmu a nepočúva náznaky svojho partnera. Orál často ani nemusí byť súčasť milovania. A skúsená milenka to dobre pozná.

Sústreďujú sa len na penis

Penis je síce hlavným aktérom každej súlože, ale rozhodne by nemal byť jediným hrdinom. Neskúsené ženy sa zameriavajú výhradne na oblasť niže pása. Tie, ktoré poznajú mužov, vedia čo s nimi urobí dráždenie bradaviek, hladkanie krku, láskanie ušného lalôčiku, mierne škrabanie po chrbte, stehnách aj zadku. Čím viac mužských erotogénnych zón žena pozná, tým má vyššiu hodnotu ako milenka.

Pasívne polohy

Ak sme hovorili o erotogénnych zónach, skúsená milenka ich vie zapojiť aj pri samotnom milovaní. Je jedno, či ide o misionára, polohu odzadu, na boku, alebo hore. Rukami aj ústami sa treba pohrať s mapou rozkoše na mužskom tele a vyšperkovať slasť do dokonalosti. Neskúsené stále operujú len s roztiahnutými nohami a myslia si, že mužovi to k dobrému sexu stačí. Takýto omyl je znak, že chýba prax. Šikovné baby nikdy neležia. Ani keď sú na chrbte.

Dávajú si pozor

Na každý zvuk, vzruch, na úpravu tváre mejkapom, dokonca aj na to, či sa príliš nepotí. Ak sa žena zaujíma viac ako o potešenie o vizuál, je to znamenie, že rozhodne nebude milenka, ktorá sa vie dokonale odviazať. Tým pádom bude aj sex nižšej kvality. Maximálnemu uvoľneniu je potrebné sa učiť. Nie je to tak jednoduché, ako by sa mohlo zdať. Ak to žena zvládne, každý muž si s ňou nesmierne užije.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #milenka #sexuálne techniky

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...