Prečo sa mu tak páči jazdecká poloha? Tu je vysvetlenie

Okrem iného miluje pohľad na vaše sexi telo a nevie sa ho nabažiť. Doprajte mu ten výhľad.

28.07.2016 17:00
Jazdecká poloha Foto:
Jazdecká poloha je obľúbená u mužov aj u žien.
debata (1)

Jazdecká poloha v posteli patrí medzi tie vzrušujúcejšie a u mužov viac než obľúbené. A ženy si takisto prídu na svoje, keďže existuje veľa možností, ako ju obmeniť a skutočne si ju užiť. A pritom tempo pri tejto polohe majú v rukách ženy.

Ak sa muž často dožaduje tejto polohy, je evidentné, že sa nevie nabažiť pohľadu na vaše nahé telo. Skvelý výhľad je výhodou, ktorú mu táto poloha poskytuje. A hoci muž je pri tejto pozícii v submisívnej pozícii, nemusí to znamenať, že sa takto aj cíti. Je pripravený sex si vychutnať a zároveň má možnosť kedykoľvek prevziať iniciatívu. Ale predstava toho, že „opraty“ má pri sexuálnych hrátkach v rukách žena, sa mu páčia.

Táto pozícia je akýmsi sexi darom od vás smerom k partnerovi. Doprajte mu ju, ukážte mu, aká dominantná dokážete v posteli byť a predveďte mu svoje zvodné telo v plnej kráse. Veľa žien sa tejto polohe vyhýba pre ostýchavosť, ale nie je na to žiaden dôvod. A zabudnite na zhasnuté svetlo! Muž si chce užiť vzrušujúci sex a vizuálny kontakt k tomu v značnej miere prispeje.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #vzrušenie #poloha #jazdecká poloha

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...