Osem druhov sexu, ktoré by mala skúsiť každá žena

Klasika s nohami hore žiadnej žene na uspokojivý sexuálny život stačiť nemôže. Niekedy si to žiada zmeniť polohu, ale často je dobré obohatiť erotické zážitky aj o skúsenosti, ktoré ostanú na celý život.

25.07.2016 09:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Divoký a neviazaný sex, trebárs aj v kuchyni? To by ste určite mali skúsiť.
debata (8)

Sex na jednu noc

Nie preto, aby ste ho ľutovali, ale iba preto, aby ste pochopili, že nie je za čím banovať. Sex na jednu noc je najlepší, ak ste single, nepotrebuje nič vysvetľovať ani prať nečisté svedomie. Stačí raz a takmer každá prestane mať záujem o takéto dobrodružstvá.

Análny sex

Preto, že jednoducho nie je zlý, ak je dobrý partner. Netreba mať voči nemu predsudky a jednoducho stojí za skusy. Veď nie nadarmo sa hovorí, že žena má tri milostné otvory a jeden z nich vyšachovať z hry, by bolo nefér k vášmu telu.

Sex na verejnosti

Pripadne aspoň v exteriéri, kde je možnosť odhalenia. Dôvod? Je to zábava, zážitok, dobrodružstvo a niečo, čo možno neprináša divoké orgazmy a pohodlné polohy, ale je tým, na čo budete v starobe zaručene s úsmevom spomínať. No a letné stanovačky a turistické výlety na sexuálne pokusy priam volajú.

Sex bez zábran

Keď budete kričať, vrieskať, skákať po posteli, jednoducho zabudnete na to ako vyzeráte, zniete, čo si o vás bude myslieť partner ak sa absolútne odtrhnete z reťaze. Oslobodzujúci sex plný živočíšnosti nie je záležitosť na bežnú erotickú noc, ale predstavuje skúsenosť, počas ktorej žena spozná maximálne uvoľnenie.

Sex v prestrojení

Vyberte si oblek podľa svojich fantázií, alebo pokojne aj podľa predstáv partnera. Môžete byť školáčkou, dominou, pani učiteľkou, ľahkou prostitútkou. Garderóba v oblasti erotickej bielizne je takmer rovnako pestrá, ako ponuka modelov letných šiat. Určite si vyberiete podľa gusta. Sex v oblečení a prestrojení ponúka úplne iný rozmer rozkoše, ako len telo na telo. Ochutnajte ho.

Sex v práci

Neriešime či s kolegom, alebo s partnerom, ktorý vás prekvapí. Ide o samotný sex v prítomnosti šanónov, erárnych stolov, kobercov a zakázanej príchute. Sex na pracovisku je dobrý aj po záverečnej, ale počas pracovnej doby má ešte väčšie grády.

Špinavý sex

Môžete dokola čítať Päťdesiat odtieňov sivej a ďalšie poetické texty na tému drsného sexu, no v tomto prípade platí, že je lepšie raz zažiť ako stokrát čítať. Špinavý sex s oplzlými výrazmi a trochou štipľavej nakladačky netreba brať ako niečo, čo sa slušných dievčat netýka.

Sex pri obľúbenej hudbe

Hudba vyvoláva v našom mozgu euforické pocity. Rovnako ako sex. Preto ich spojenie zvyšuje účinok, akoby ste kávu zapíjali energetickým drinkom. Ohromne zdravšie, príjemnejšie a veľmi euforické.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #žena #skúsenosť #druh

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...