Žena v znamení leva: Najsilnejšia zo zverokruhu

Žiari bez toho, aby sa o to musela extra pričiniť. Takí sú ľudia v znamení leva. Pútajú na seba pozornosť, sú jej stredobodom. Kdekoľvek, kamkoľvek vstúpia.

25.07.2016 12:00
znamenie lev Foto:
Žena v znamení leva.
debata

Nesedí doma na zadku

Žena v znamení leva (narodená v druhej polovici júla a v prvej augustovej), je výrazná a aktívna. Rozhodne nepatrí a nikdy ani omylom nepatrila k ženám, ktoré majú dve celoživotné kamarátky: Mamu a sestru. A inak sedia radšej doma na zadku, akoby spoznávali svet, študovali, učili sa a zažívali neobyčajné veci. Lev je oheň, výbušný podobne ako baran, ale trochu ambicióznejší. Vie dotiahnuť veci do úspešného konca.

Dosiahne, čo si zaumieni

A v tomto smere nie je skromná. Zaumieni si toho hodne. Čo sa týka kariéry, má smelé plány, ale verí si. Nesmelé ženy sa nikdy nestanú jej kamarátkami, ale keďže chce byť aj v priateľstve na čele, má okolo seba osoby, ktoré potrebujú trochu nakopnúť. Priateľstvo s touto ženou je výzvou, mnohí si z nej berú príklad. Ide o sebavedomé a cieľavedomé ženy, ktoré vedia, čo chcú. A rady sa zabávajú. Na párty s levom sa len tak ľahko nezabúda.

Značková od hlavy po päty

Keďže toho v živote veľa dosiahnu, veľa zarobia a môžu si tým pádom dopriať luxus. Luxus, to je levovi blízke. Rady dobre vyzerajú, bývajú upravené a značkové od hlavy po päty. Podobne ako ich ohnivé sestry v znamení barana a strelca, ani ony nedbajú na to, čo sa o nich hovorí (prinajlepšom sa na tom schuti zasmejú), a ťažko sa podriaďujú pravidlám. Zo zásady nerobia, čo sa patrí! Postarajú sa o to, aby sa tradície nedodržiavali.

Vládkyňa aj vo vzťahu

O šťastí v láske možno v ich prípade hovoriť, ak si nájdu slabšieho partnera, ako sú samy, čo má logiku: Aj tu potrebujú vládnuť. Pozor! Partner nemôže byť žiaden „podpapučový“ slaboch. Musí byť silný, nie však silnejší. Ideálne, ak si ho samy zbalia, pretože muž (nech je v akomkoľvek znamení zverokruhu), má zo ženy v znamení leva častokrát strach, pôsobí totiž nedostupne a pyšne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #strach #aktivita #úspech #sila #stredobod pozornosti #pravidlo

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...