Kedy muž začne pri sexe myslieť na iné ženy?

V sexe rozdiel poznáte málokedy, šiesty zmysle na rozdiel od skutočnej nevery ostáva apatický, no nie je dvakrát príjemné vedieť, že muž ostáva pri milovaní mysľou u inej. Aj v posteli existujú znaky, vďaka ktorým nazriete partnerovi za čelo.

20.07.2016 17:00
sex, vzťah, problém Foto:
Čo ak mu pri milovaní behajú hlavou myšlienky na inú ženu.
debata (10)

Sex je príliš nudný

Hľadieť do krištáľovej gule je zbytočné. Občas stačí v mysli iba poobracať minulosť. Ako sa milujete posledný mesiac, dva, tri, možno aj roky? Mohli by ste okamžite vymenovať spôsoby, polohy aj taktiky? Takže to máte už prakticky potvrdené, že mužovi k vzrušeniu pomáha fantázia. Ak naopak zakomponujete do perín zaujímavú zmesku erotického korenia, vyženiete mu z hlavy pikantné predstavy.

Vzďaľujete sa ideálom

Muž nezvykne ženu opustiť kvôli tomu, že mu neposkytne hlasnejší, alebo má menšie bradavky, prípadne si do postele neobúva vysoké podpätky. No často si potom tieto potreby kompenzuje predstavami. Muži v štádiu túžby po niečom viac erotickom, ako mu ponúkate, obvykle siahnu po porne a pri sexe zatvoria oči a inú na vlastné sny.

Preferuje polohu odzadu

Muži aj ženy túto polohu milujú. Je však rozdiel si ju užívať a dosnívať. Ak si partner rád užije s vami v tejto pozícii od začiatku, nerobte z toho vedu. Iné to je, ak má zrazu potrebu vyvrcholiť práve keď vás uloží na štyri. Je to situácia kedy si k orgazmu pomáha zasneným výrazom a vaše telo je len prostriedkom. V hlave sa mu odohráva film, v ktorom drží za boky nejakú inú.

Na dovolenke

Ak chcete vedieť, kedy muži najčastejšie strácajú hlavu, je to počas letných mesiacov. Vychýrené obdobie nevier, počas ktorého sa každý vydá do krajiny nerestí aspoň myšlienkami. Opálené telá, odhalené ženy, často aj s nahým poprsím, to partnera inšpiruje, aby pri sexe o niečo tuhšie privrel oči. V istom období života sa mužskému snívaniu jednoducho nedá zabrániť.

Nie je to tragédia, často pomôže

Predstavy vášmu partnerovi z hlavy nevyženiete. Často však vedia ochrániť váš vzťah od skutočnej nevery a môžu byť aj zaujímavým momentom, ktorý bude stáť za sexuálnym obrodením vzťahu. Muži totiž neradi len snívajú, ale svoje sny chcú prežiť aj s partnerkou tvárou v tvár. Niekedy stačí len počúvať návrhy na nové praktiky a partner bude mať znovu plnú hlavu vášne s vami.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sex #žena #nevera #myseľ #znaky

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...