Čauko nuda a rutina! Šesť tipov, ako zlepšiť vzťah

Viete, kedy začne vzťah umierať? Keď sa doň začne vkrádať nuda a rutina! A preto, navrhujeme 6 vecí, ktorými môžete svoj vzťah okoreniť - a tým pádom zlepšiť.

27.07.2016 07:00
lúka, tráva, vzťah, láska, kliešť, jar Foto:
Rozbiť rutinu treba! A nielen v lete!
debata

Pobozkaj ma!

Zamyslite sa a pravdivo odpovedzte na otázku: Kedy ste sa so svojim partnerom naposledy naozaj divoko pomilovali? Vyrazte spolu do parku a rozdajte si to na lavičke – napríklad.

Masáž vo dvojici

To je krásne! Užíva si jeden, potom druhý. Nechajte sa rozmaznávať a potom rozmaznávajte vy jeho. Horúca divoká noc je po takejto masáži zaručená!

Reagujte spontánne

Prečo ste v neustálom kŕči? Buďte spontánna! Ocení to každý muž! Vypadnite z mesta, aj keď máte povedzme len hodinu-dve a choďte sa pobicyklovať na hrádzu. Spojte to s drinkom a hlavne veľa, veľa spontánnosti!

Romantický víkend

Čo víkend, to klasika u vás doma? Idete k jeho alebo vašim rodičom, alebo ostávate doma, každý za svojim počítačom, prípadne vy za šporákom? Najvyšší čas ho prekvapiť! Naplánujte si romantický víkend v Paríži, vo Florencii, Verone alebo v Benátkach. Aká romantika!

Zabavte sa!

Chcete sa otestovať a zistiť, kde sú vaše hranice? Potom musíte zažiť nejaké dobrodružstvo. A teraz si vyberte – bungee jumping, večera v oblakoch alebo ten najnebezpečnejší kolotoč vo viedenskom Prateri. Čím nebezpečnejšie to znie, tým lepšie!

Ostaňte v posteli

Kedy naposledy ste si dopriali takýto luxus a mohli ste so svojim miláčikom stráviť celý deň (bez výčitiek svedomia) v posteli? Vravíte, že nikdy? Potom je najvyšší čas. Najbližšia sobota alebo nedeľa sú na to ako stvorené. P.S.: Donáška dá tomuto dňu šmrnc!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #nuda #bozk #posteľ #romantika #divoký sex #masáž #spontánnosť

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...