Tento raz to urobte inak! Buďte single a šťastná

S porozchodovým smútkom skončite v pravej chvíli a vyrazte do sveta šťastných single ľudí.

28.06.2016 11:00
šťastná žena Foto:
Takto šťastne môžete vyzerať aj vy.
debata

Rozchody bolia. Na tom človek nič nezmení. Ale fakt, že sa vám rozpadol vzťah neznamená, že váš život sa stane šedivou priepasťou osamelosti. Staňte sa šťastnou, hoci ste single. Alebo práve preto!

Čas smútenia ukončite

Smútok je normálny a k životu patrí. Po rozchode si užite svoj čas smútku, máte na to plné právo. Ale táto fáza musí byť ukončená, aby neprekročila hranice únosnosti. Ak to urobíte, váš život sa dostane do nových koľají. Spustíte fázu života, ktorá vás obohatí. Ak na to pristúpite.

Nechajte to tak

Ak sa už vydáte no novú cestu, zostaňte na nej pevne stáť. Nezamýšľajte sa dookola nad tým, kde ste spravili chybu, čo ste mohli urobiť inak… Partner vás opustil, musíte to brať ako realitu. Nič viac a nič menej.

Aby na vás nepadal starý život

„Vyvetrajte poriadne byt“. Prispôsobte ho vášmu single životu, minulosť odpracte z cesty. Kúpte si maličkosti, ktoré vám urobia radosť a zútulnia domov. Teraz ste pani vášho bytu vy a môžete rozhodovať o všetkom. Ak sa ho rozhodnete vymaľovať na žlto či ružovo, len aby ste mali lepšiu náladu, choďte do toho!

Užívajte si

Namiesto večného opakovania si „som taká osamelá“ si hovorte „je skvelé, že som voľná“. Znie to lepšie, čo poviete? A ste skutočne voľná! Hoci sa vám to nezdá, máte pred sebou neobmedzené možnosti, po ktorých by ste mali „chňapnúť“. Nastavte sa na to, že budete spoločensky aktívnejšia, budete otvorenejšia novým stretnutiam aj udalostiam.

Vyberajte

Ak sa nastavíte na slobodu, nastavte sa aj na to, že nového chlapa si budete vyberať. „Nechňapnite“ po prvom, ktorý vás pozve na kávu. Počkajte si na motýle v bruchu, vychutnajte si opojný pocit zamilovania. Netlačte na pílu, ten pravý muž sa objaví… Len si doprajte čas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #single #zmena #šťastie

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...