Nebaví vás variť? Hľadajte si muža v znamení raka!

Poznáte muža, ktorý vynikajúco varí a nech robíte, čo robíte, nemôžete mu konkurovať? Poznáte muža, ktorý je veľký gurmán?

30.06.2016 13:00
debata
Muž v znamení raka. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie raka, rak Muž v znamení raka.

Jedlo je dôležité

Možno, že sa narodil práve v letnom znamení raka (druhá polovica júna, prvá polovica júla). Raci sú totižto veľkí gurmáni a tak, ako vedia jedlo skritizovať pod čiernu zem, vedia aj do neba vychváliť. Idú na dovolenku? Jedlo je dôležité! Majú oslavu narodenín? Dôležitejší ako priestor je to, čo jedia. Blížia sa Vianoce? Na prvom mieste je to, čo počas týchto sviatkov zjedia…

Záľuba číslo jeden

Rak je náročný, ale žena, ktorá s ním randí, sa nemusí obávať. Práve naopak! Nepustí ju k šporáku, a keď aj, mimoriadne jej uľahčí život. Pretože pre tohto muža je varenie záľubou. Má okolo seba veľa priateľov, získava si ich svojim kulinárskym umením. Grilovanie na terase alebo v prírode? Husacie hody a podobné zážitky? S účasťou raka vždy možno rátať!

Visí na matke

Tento muž patrí k vodným znameniam a odmalička „visí“ na svojej matke. Ak to teda budúca manželka bude mať ťažké, potom určite v tomto smere. Je vystavená neustálej kritike – lebo mama varí lepšie, krajšie žehlí, mama to všetko robí akosi inak… Možno sa vyroní pár slzičiek a ak sa s tým žena nezmieri, vzťah sa jednoducho ocitne v troskách.

Keď sa bojí vzťahu…

Avšak nie každý muž v znamení muža bol „obdarovaný“ dobrým vzťahom s matkou. Títo raci sú pre vzťah ešte komplikovanejší a nebezpečnejší, pretože sa doň boja vstúpiť. Podobne, ako muž v znamení ryby, aj raka charakterizuje v prvom rade citlivosť. Podobne ako pre býka, aj preňho sú domáci krb, pokoj a harmónia doma smerodatné.

Vrátiť ho do prítomnosti

Vraví sa, že ľudia sa delia na dve skupiny – jedni žijú v minulosti, druhí v budúcnosti. Dôležitá je však prítomnosť. Rak patrí do prvej skupiny. Častokrát bude vyslovene „žiť“ zo svojich zážitkov, rýpať sa v minulosti, ktorú by najradšej vrátil späť a zariadil veci inak. Vrátiť raka do prítomnosti môže byť výzvou pre ženu, ktorá je doňho zamilovaná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jedlo #matka #minulosť #harmónia #gurmán #znamenie rak #citlivosť

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...