Milenci podľa zverokruhu. S ktorými si užijete v posteli najviac zábavy?

Charakterové vlastnosti nie sú všetko, čo vie o mužovi prezradiť dátum narodenia. Zdá sa, že aj sexuálna zdatnosť je značne závislá na rozložení planét.

19.06.2016 17:00
milenec Foto:
Nie každý muž má potenciál byť dokonalým milencom.
debata

Prinášame TOP znamenia, s ktorými to bude v posteli najväčšie dobrodružstvo.

Býk

Ich sexuálna energia je prakticky nevyčerpateľná. Je dokonalým partnerom pre ženu, ktorá má rada veľa kvalitného sexu. Býk na rozdiel od barana nemá tendenciu byť v sexe prehnane dominantný až neústupčivý. Naopak, medzi kladné stránky býka patrí vynikajúci výkon, divokosť, ale zároveň aj potreba častého fyzického kontaktu a maznania, čo je pre ženy veľmi vhodná kombinácia. Ak randíte s býkom, nebuďte prekvapená, keď bude chcieť sex dosť skoro. No výsledok bude stáť za to.

Blíženec

Už samotný názov znamenia naznačuje, že blízkosť bude silnou stránkou. Sú až nenásytne túžiaci po partnerskom láskaní a milujú novinky, spoločné chvíle, sex v prírode. Ich doménou je užívať si tie najkrajšie chvíle vo dvojici, to znamená, že aj sex si radi obohacujú o rôzne novinky. Blíženci sú vynikajúci milenci, ak máte pochopenie pre ich neustálu chuť po hľadaní dobrodružstiev. Pozor si na nich treba dať v prípade, že sa v posteli nudia. Často zvyknú zvoliť stratégiu sexuálnej prelietavosti.

Rak

Nie sú žiadni spiatočníci, ale potrpia si na romantickú klasiku. Sú vhodnými milencami pre ženy, ktoré pred spontánnym sexom uprednostnia romantické chvíle, sviečky, vaňu plnú peny. Raci sú sentimentálni, citliví, empatickí. Vedia vymýšľať stále nové prekvapenia, romantické výlety a v sexe nie sú na žiadne putá a bičík, skôr dlhé bozky.

Vodnár

Pre svoje výhody spojené s neustálou schopnosťou prekvapovať, dobrý výkon a sexuálny apetít spojený so snahou uspokojiť partnerku, sú radení k najlepším milencom vôbec. Pozor, vodnára je však ťažké skrotiť. Nie sú vhodní pre ženy, ktoré chcú mať sex ako cestu do práce. Pokojnú a stále rovnakú. V takom prípade sú to najnevernejšie znamenia. Sex hrá v ich živote veľkú rolu.

Škorpión

Extrémne sexuálne založení a najaktívnejší muži zo všetkých znamení. Sú rovnako vášniví ako vodnári, no hoci nie sú tak kreatívni, výhodou je, že sex ich dlhodobo neprestáva baviť bez ohľadu na polohy, kreativitu, exteriér, či zvodné oblečenie. Sex je sex a počíta sa každý. Pre náruživé ženy je škorpión voľbou číslo jedna. Negatívom je, že sex môže byť pre nich často dôležitejší ako láska a vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #nevera #milenec #charakter #vernosť #znamenia zverokruhu

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....