Krehká, ale aj hysterická. Žena v znamení raka

Výraz, resp. rola, ktorá ženu v znamení raka azda najviac charakterizuje, je "matka". Pre ženu v znamení raka je stať sa matkou taká prirodzená potreba, ako pre iných potreba dýchať.

21.06.2016 09:00
debata
Žena v znamení raka je náladová. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie raka Žena v znamení raka je náladová.

Deti sú viac ako vzťah

Je malá šanca, že sa v tomto znamení narodia kariéristky, ktoré budú rolu matky odkladať „na neskôr“. Aj keď nestretnú toho pravého, v hlave im väčšinou tikajú biologické hodiny už akosi priskoro. Uvažujú štýlom: Radšej sa teraz stanem matkou, čo ak toho pravého stretnem, keď už bude neskoro? Áno, znamená to, že dieťa je pre ňu viac, ako rodina. Kráča neodbytne k cieľu.

Deti nerada púšťa z domu

Astrológovia o týchto ženách, ktoré sa rodia medzi 21. júnom a 22. júlom, hovoria ako o náladových a hysterických. Avšak tá pravá račica, to je tá ukážková gazdinka ako z knihy, ktorá každú nedeľu vypeká chutné koláče a svoje deti nerada púšťa z domu – dáva im menej voľnosti, ako potrebujú. Keď sú malé, číta im v hojdacom kresle rozprávky na dobrú noc a vyžíva sa v tom, že ich má na blízku. (Občas dlhšie, ako je zdravé).

Mama je dlho sama

Ak sa jej deti „vyšmyknú“ alebo rozkotúľajú do sveta, urobí všetko pre to, aby sa domov čo najradšej vracali. Deti týchto matiek celý život podvedome trpia výčitkami svedomia, že mamu nechávajú doma príliš dlho samu, že ju nenavštevujú tak často, ako by si to ona predstavovala. Zato však, keď prídu, užijú si to ozaj naplno. Vôňa koláčov a pokosenej trávy im pripomína detstvo, v ktorom boli takí šťastní…

Muž je jedno z detí

Čo niektorí partneri žien v znamení raka nedokážu vystáť, je postoj, ktorý k nim ich partnerka-račica zaujme. Keďže ich celoživotnou náplňou je stať sa a byť dobrou matkou, častokrát majú tendenciu poňať aj muža ako jedno zo svojich detí. Nielenže by rada rozhodovala o tom, čo si zajtra oblečie do práce, rada ho tiež obmedzuje v tom, s kým a kedy pôjde na pivo a čo budú robiť cez víkend.

Fantázii sa medze nekladú

Tým, že táto krehká žena rada zútuľňuje (nielen) svoj domov, mohla by svoje osudové povolanie nájsť vo výtvarnom umení. Račice sú dobré dizajnérky, uplatnia sa aj v architektúre, možno ich nájsť aj v obchodoch s nábytkom. Vedia si pre seba a svoje deti ušiť šaty, zvládnu si aj samy ostrihať vlasy. Ženu v znamení raka potrebujú všade tam, kde sa fantázii nekladú medze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #domov #matka #architektúra #fantázia #znamenie rak #gazdiná #hystéria

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...