Praktiky, ktoré muži považujú v posteli za najdôležitejšie!

Dôležitosť pri sexe kráča ruka v ruke s rozkošou. Sexuálne techniky, ktoré muži zbožňujú, sú pre nich aj tie najhodnotnejšie.

02.06.2016 15:00
sexy žena, sexualita, erotika Foto:
Muži zbožňujú počúvať ženské sexuálne predstavy.
debata

Ak vám náhodou niektorá v repertoári chýba, šup s ňou partnerovi spraviť radosť. V posteli je totiž radosť málokedy jednostranná, takže si užijete obaja.

Análny sex

Keď prehryznete tento oriešok, partner bude spokojný, že má doma ženu, ktorá mu vie vyhovieť aj odzadu. Netreba chápať análny sex ako bežnú súčasť milostného života, no máloktorý chlap chce prísť o tento zážitok. Najmä v súčasnej dobre, kedy je anál rozoberaný z každej strany. Muž dobyvateľ, dobrodruh a milovník noviniek ho musí sem – tam skúsiť.

Dráždenie prostaty a G bodu

Ženy často zabudnú, že muž nemá len jednu erotogénnu zónu, ktorou je žaluď penisu. Správna milenka vie, že muž bude vzdychať blahom pri tej, ktorá pozná mužský bod G, teda miesto, kde sa pripája uzdička k žaluďu. Nezabudne poláskať aj análny otvor, alebo priamo dráždi prostatu. Muž považuje schopnosť ženy zamerať sa na jeho studnice príjemných pocitov za neklamný znak kvality.

Odhodlaný orál

Nie je to len používanie pier na dráždenie pohlavia. K dobrému orálnemu sexu podľa chlapa patrí aj masáž semenníkov jazykom, vytváranie sacieho efektu, ale aj hlboké hrdlo. Muža jednoducho baví, ak robíte orálny sex s poriadnou dávkou zanietenia. Inak ho ani robiť nemusíte.

Sexuálna masáž

Je skvelou možnosťou ako sa pripraviť na milovanie. Erotická masáž je pre každého muža jednou z najkrajších a najdôležitejších častí sexuality. Dôvod? Nemajú radi, ak si žena ľahne a dá od seba nohy. To je len nudný a otrepaný spôsob na ukájanie sexuálnej túžby. Vzrušujúca masáž, nahé telo na telo a vzájomné dráždenie ocení každý. Často takéto láskanie sami považujú za intímnejšie ako samotnú súlož.

Erotický rozhovor

Najčastejšie opomínaný prvok erotiky. Muži pritom zbožňujú počúvať ženské sexuálne predstavy. Chcú počuť, čo ženy vzrušuje, ako sú chtivé, o čom snívajú a považujú to dokonca za veľmi dôležité. Už len ako bonus vaše túžby rád premení na reálne kapitoly partnerského života. Zaručene nebudete ľutovať, ak poodhalíte partnerovi trinástu komnatu vašich túžob.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #orálny sex #sexuálne techniky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....