Na čo letia muži na zoznamkách? Sebavedomím zabodujete, športom nie!

Hanblivky nemajú šancu! Aj to vyplýva z veľkého prieskumu internetovej zoznamky.

30.05.2016 11:00
muž, počítač Foto:
Akú ženu hľadajú muži na zoznamke?
debata

Aké ženy vás priťahujú? Ktoré vlastnosti by vaša partnerka mať nemusela a ktoré, naopak, áno? Na tieto a podobné otázky odpovedalo 150 000 mužov registrovaných na celosvetovej zoznamke OkCupid.

Letia sebavedomé ženy

Nie je to nič prekvapivé, že muži hľadajú sebavedomé ženy. Krehké „kvetinky“ či hanblivky sú tak v značnej nevýhode, aspoň čo sa mužov týka.

Mužom sa páčia vysoké požiadavky

Tento výsledok prieskumu je zaujímavý! Mužov priťahujú ženy s vysokými nárokmi. Túžia zabodovať práve u takýchto dám. Prečo? U mužov to vzbudzuje dojem, že žena si je takisto vedomá svojej ceny a nechce z nej spustiť. Hľadá si partnera, ktorý ju dokáže uspokojiť vo všetkých smeroch! A to je výzva.

Čo mužov nezaujíma?

Podľa prieskumu sa nezaujímajú o to, či je žena duchovne založená. Takisto špeciálne neriešia, či zástupkyňa nežného pohlavia hľadá dlhotrvajúci vzťah alebo len flirt. Pre muža sú takéto informácie nepodstatné.

A ešte niečo

Niektoré ženské vlastnosti muži na spomínanej zoznamke vyhodnotili ako nie veľmi žiadúce. Napríklad extrémne športovo či umelecky založené ženy u mužov nebodujú. A podobne ani tie, ktoré často chodia von za zábavou a sú priveľmi spoločenské.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #zoznamka #šport #sebavedomie #očakávania

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...