Po čom muži túžia... aby ste vedeli o sexe s nimi

Mužská a ženská sexualita sú vraj veľmi rozdielne. Môžete súhlasiť, nemusíte - jedno je však isté, niekedy sa na opačné pohlavie pozeráme cez predsudky či zaužívané pravdy, ktoré pravdami byť nemusia.

27.05.2016 07:00
milovanie - sex z povinnosti Foto:
Muži túžia, aby im ženy lepšie rozumeli.
debata (2)

Mužské pokolenie má rado sexuálnu aktivitu, ale nedá sa globalizovať, že im ide len o to „kam zasunúť“. To naozaj ani zďaleka. Sexpertka Tracey Cox, ktorú cituje britský Daily Mail, tvrdí, že muži skrývajú mnoho tajomstiev. A zároveň túžia, aby ich ženy poznali.

Aké napríklad?

  1. Sú citliví a emotívni, no často to nedokážu vyjadriť slovami alebo nežnými gestami. Je to sex, čo je pre mnoých mužov prostriedok, ako ukázať svoje city.
  2. Dokážu sa báť, mať stres, vnímať napätie či tlak pri sexe.
  3. Boja sa odmietnutia. Ak žena odmieta sex s nimi, vnímajú to často, že ich odmieta ako osobu.
  4. Nerozumejú vždy ženskému telu a potrebujú pomôcť. Ich telo vníma sexuálne podnety inak, priamočiarejšie, ako ženské – to si však mnohé ženy neuvedomujú.
  5. Ak nedostanú erekciu, neznamená to, že ich nevzrušujete – môže ísť o úzkosť, alebo trému, ktorá ich zväzuje.
  6. Erekcia je jedna vec, orgazmus druhá. Aj muži dokážu napodobiť vyvrcholenie a robia to, ak cítia, že ho nedosiahnu – napríklad, ak viac pili, alebo sa cítia unavení.
  7. Keďže však erekciu predstierať nedokážu, dokážu byť veľmi neistí a stresovaní. Nemali by ste vtedy na to upozorňovať, alebo hádzať iné poznámky.
  8. Dokážu porozumieť slovu nie, hoci ich mrzí. Ale lepšie ako rezolútne nie, je pre nich to, ak im poviete, kedy nabudúce.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sexualita #žena #túžba #vedomosť

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...