Sexuálne inovácie, z ktorých bude váš partner hotový!

Zmeny, novinky, zaujímavé variácie polôh. Sex prináša nikdy nekončiacu plejádu možností, ako si spraviť telesnú lásku ešte krajšou.

20.05.2016 09:00
sex, milovanie Foto:
Muži veľmi intenzívne vnímajú, ak im poskytnete sexuálny darček.
debata

Muži budú príjemne prekvapení, ak v posteli skúsite novinky presne podľa ich gusta.

Pridajte pohyb

Znie to ako z komédie, ale väčšina mužov si skutočne pochvaľuje v posteli ženu s maniermi tínedžerky. Bez ohľadu na vek. Do varu ich dostáva, ak sa hýbete, kopete, zvierate ich nohami, alebo aj cestujete po posteli. No a prirodzene vzdycháte, kričíte, užívate si sex naplno pohybom tela, grimasami aj hlasivkami.

Bielizeň iba pre neho

Je to malý darček, potešenie a zároveň veľmi sexi prekvapenie, ak si kúpite erotickú bielizeň, alebo kostýmček iba na hry lásky. Muži veľmi intenzívne vnímajú, ak im poskytnete sexuálny darček. Bielizeň im prináša potešenie zmyslov od pohľadu, cez dotyk až po pocit výnimočnosti, že je to len kvôli nim. Skúste mať niekoľko kúskov oblečenia výsostne na sexuálne hry, partner si to bude nesmierne ceniť.

Hra na malé znásilnenie

Nielen muži chcú byť aktívni. Jednou z inovácií preto môže byť malá hra na znásilnenie, ale budete to vy, ktorá mu nedá možnosť uniknúť. Možno sa chvíľu bude brániť a hrať hrdinu, ale nakoniec po fingovanej obrane rád podľahne vášmu záujmu o neho.

Masáž celým telom

Navrhnite mu masáž. Iba tak. Po celom dni v práci, nech si vydýchne. Zapáľte sviečky, pustite hudbu, pridajte masážny olej a prekvapte ho. Miesto rúk použijete prsia, zadok, predlaktia aj rozkrok. Takéto horúce kĺzanie je predohra, ktorá vášho partnera presvedčí, že má doma ženu snov. Masáž nahým telom je aktuálne hitom v tantrických salónoch. Okoreňte si touto príjemnou inováciou bežné škrabkanie, láskanie a masírovanie. Bude to veľmi želaná zmena.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #bielizeň #milovanie #masáž #sexuálne techniky

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....