Čo sa neoplatí robiť pred sexom, ak si ho chcete užiť?!

Popri všetkých odporúčaniach, čo robiť pri sexe a pred ním, netreba zabúdať ani na pravidlá, čoho sa pred aktívnym prejavom telesnej lásky strániť.

18.05.2016 09:30
sex, intimity, alkohol Foto:
Viac ako deci vína v tele ženy otupuje receptory rozkoše.
debata (2)

Neužívajte antihistaminiká

S príchodom jari spotreba antihistaminík prudko stúpa. Určite si ich doprajte podľa predpisu lekára, len ich priamemu užívaniu sa vyhnite niekoľko minút pred milovaním. Lekárka Nicole E. Williams upozorňuje, že medzi účinky niektorých antihistaminík patrí aj vysušovanie slizníc a to práve pri dobrom sexe môže byť problémom. Nos budete mať čistý, ale vagína si sex neužije, skôr odtrpí.

Pozor na jedlo

Vo filme je romantická včera predvojom dobrého sexu, no v praxi sa na plný žalúdok veľmi zle súloží. Najmä ak si doprajete aj niečo pikantnejšie. Nielenže to ovplyvní chuť vaginálneho sekrétu, ale zároveň sa vaše trávenie bude hlásiť o slovo v podobe plynatosti. To skutočne nie je krásne milovanie, ak musíte striehnuť, aby sa vaše črevá neuvoľnili v nesprávnej chvíli. S jedlom pred sexom je to ako s jedlom pred cvičením. Aspoň hodinu ho ignorovať.

Neumývajte si zuby mechanickou zubnou kefkou

Znie to ako dobrý vtip? Dermatologička Tsippora Shainhouse si myslí opak. Elektrická zubná kefka je k ďasnám menej šetrná ako manuálne čistenie jemnými štetinami. Tým pádom vzniká v ústach viac odrenín a je vyššia šanca nielen na prenos pohlavných, ale aj nepohlavných ochorení prostredníctvom raniek v ústach.

Nehoľte sa

Určite nechcete vyzerať neupravene, ale ak ste nestihli holenie intímnych partií aspoň dve – tri hodiny pred milovaním, už to radšej neriešte. Problémom je, že trenie pokožky hneď po holení znamená nepríjemné pálenie. Spôsobuje zarastanie chĺpkov, ekzémy, zápaly a ani dobre nepôsobí. Po sexe budete mať lono červené a podráždené, navyše nebude to iba zle vyzerať, ale s orgazmom sa môžete rozlúčiť. Podráždená pokožka páli, štípe, no rozhodne nerobí nič príjemné.

Príliš veľa nepite

Reč je o alkohole, ale ani s vodou to netreba preháňať. Viac ako deci vína už v tele ženy otupuje receptory rozkoše a dosiahnuť orgazmus po pár pohároch vína je prakticky nemožné. Nie je vhodné sa nalievať ani vodou. Odchádzať počas sexu na toaletu, alebo zdržiavať nepríjemné tlaky na rozkoši určite nikomu nepridá.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #holenie #čistenie zubov #antihistaminiká

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...