Ku krajšej pleti a vlasom pomocou sexuálnych praktík

Zabudnite na omladzovacie kúry a vlasové preparáty, ktoré majú zaručiť zdravie, lesk a krásu. Načerpajte zo žriedla pravej príťažlivosti – z dobrého a ozdravného sexu.

14.05.2016 17:30
krásna žena, krása, žiarivá pleť Foto:
Vyššia aktivita pri sexe pleť napína a omladzuje.
debata

Stačí milovanie osviežiť o pár tipov a už nemusíte riešiť žiadne salóny krásy.

Žiarivejšia a pevnejšia pleť

Bez vrások a omnoho mladšia ako majú rovesníčky. Presne taká môže byť vaša pleť, ak začnete vnímať liečivú silu sexu. Tá sa začína objavovať, ak zvýšite tepovú frekvenciu. Dermatológ Joel Schlessinger hovorí, že ženy, ktoré majú rady aktívny sex, preferujú jazdeckú pozíciu, alebo obráteného jazdca, sedenie v lone, skrátka sú ony tie, čo sa hýbu, majú omnoho krajšiu pleť. Vyššia aktivita pri sexe spolu s vylúčenými hormónmi pleť skutočne napína a omladzuje.

Majte orgazmus

Počas orgazmu sa vyplavuje množstvo estrogénu, ktorý vytláča stresový kortizol. Stres je pritom podľa psychologičky Elizabeth Lombardo jeden z najvýznamnejších faktorov, prečo pleť starne. Navyše dodáva, že eliminácia stresových hormónov nie je jediným pozitívom orgazmu. V súvislosti s tým bolo dokázané, že pri orgazme dochádza k zvýšenej produkcii kolagénu, ktorý pleť vypína.

Lepšie nechty aj vlasy

Večný problém každej ženy. Lámavosť, rozstrapkané končeky a pritom to chce do života vdýchnuť iba viac sexu. Milovanie v dĺžke aspoň dvadsať minúť, vrátane predohry, dokáže telu zabezpečiť lepšie vstrebávanie živín ako je napríklad zinok. Tak dôležitý práve pre vlasy a spomínané nechty. Ak chcete vyzerať krásna z každého uhla pohľadu, určite večer miesto sledovania návodov na prípravu pleťovej a vlasovej masky skočte po partnerovi.

Lepšie pery

Netreba žiadne bolestivé injekcie. Ženy, ktoré sú náruživé, majú pekné, plné a zvodné pery. Nie je ešte do detailov vyskúmaný princíp, vďaka ktorému sa to deje, ale do veľkej miery zohráva úlohu prekrvenie pier počas bozkávania. Je to ako pravidelná masáž, čo oživuje pery a dodáva im správny objem aj krásu. Pery počas orgazmu výrazne sčervenajú, čo ich plní a omladzuje. Aj podľa toho muži vedia odhadnúť, či to na nich žena hrá. Nefalšovaný orgazmus spraví aj vaše pery krásne a plné.

Menšie kruhy pod očami

Zatierate ich každé ráno korekčnou ceruzkou? Dobrý a aktívny sex znamená aj pre ženy úpravu spánkového cyklu. Z toho automaticky vyplýva redukcia vrások okolo očí, vačkov a tmavých kruhov. Vyskúšajte aj vy zázračné a omladzujúce účinky sexu na ženský organizmus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #milovanie #pleť #orgazmus #nechty #omladzovacia kúra

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...